Originally Posted by Batman Ne muhendisi alan nedir ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yazilim muhendisi. Alan ne ararsan var ustad. Ekmek olsunda...python calisiyoruz su ara
Neyse cümleten iyi hafta sonları diler, İyi geceler herkese.
Originally Posted by Batman Hammadde alacaz dersiniz gidince olusan curuklere de bikac taylandli yolumu kesti bi de onlarin halini gorcektin dersiniz ) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ne curugu ustad Nereye kaydiniz siz Adamlar zamparaliga gitmiyor😃😃😃
Originally Posted by boschyatirim Neyse cümleten iyi hafta sonları diler, İyi geceler herkese. Eyv ustadim. Iyi tatiller
Edremiti ozledim simdiden
Originally Posted by Webster Sanki en son apartmani alan kapicilar krali kemal sunal gibi bir bankanin sahibi cikacaksiniz ustad [emoji2][emoji2][emoji2] Yok ustadim bisey cikmaz ben de ky nin de ky siyim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oran yok mu oran kac sayfa geriye gidiyorum oran yok !! :D Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Oran yok mu oran kac sayfa geriye gidiyorum oran yok !! :D Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi HSBC 24 Burgan 24.1 Halkbank 23.5
Forum Rules
Yer İmleri