Originally Posted by Webster Ustadlar bu hafta 500 tl karttan harcama yapmam lazim Fikri olan var mi ne alayim? Ihtiyac yok bu sebeple gereksiz almakta istemiyorum... Hediye kartı olabilir Migros hediyem kart Carrefour hediyem kart Nasıl olsa market alışverişi gerek olacak
altın alabilirsin hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Pscyokinesis altın alabilirsin hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi Son care o ama baska fikir cikarmiki diye sordun
Originally Posted by aydinc Hediye kartı olabilir Migros hediyem kart Carrefour hediyem kart Nasıl olsa market alışverişi gerek olacak 3k lik hediyem kart oldu😃😃😃 Genelde sanaldan aliyorum eve getiriyorlar migros sanalda da hediyem gecmiyor...😃😃😃
Fed yine fedliğini yapmış... https://www.federalreserve.gov/newse...l20190625a.htm
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Originally Posted by Webster 3k lik hediyem kart oldu Genelde sanaldan aliyorum eve getiriyorlar migros sanalda da hediyem gecmiyor... Ben hediye kartlarla öderim Şok a101 içinde var
Originally Posted by aydinc Ben hediye kartlarla öderim Şok a101 içinde var Bimden alayim bari Kasar ucuz ordan aliyorum...tskler
Originally Posted by Webster Ustadlar bu hafta 500 tl karttan harcama yapmam lazim Fikri olan var mi ne alayim? Ihtiyac yok bu sebeple gereksiz almakta istemiyorum... Ben haftalık market listemi göndereyim 600 TL falan tutuyor ama 500'e de razı olurum.
Forum Rules
Yer İmleri