Arama sonucu : 7935 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Yıllık bürüt 700bin TL geliri olanlar, 10milyon TL gayrimenkulü olanlar.

Ek vergi/ vergi artışı geliyor.

Yakında bankadaki paralarımıza da yunanistandaki gibi vergi gelebilir.

Çok yanlış hareketler.

İstanbulu kaybettik vergiyi dayarız zihniyeti. Bu bir cezalandırma.

Unutmasınlar insanlar 15-20 milyar doları bankalardan çekip kasalarına koyarlarsa ya da yurt dışına gönderirlerse TL'nin değer kaybı çok olur.

Bir gerçek vardır krizle gelen krizle gider. Ekonomik krize dayanabilen hükümet Türkiye tarihinde sadece Menderes hükümeti olmuştu.
    Asgari ücretle çalışan her kişiden peşin vergi kesilen ülkede zenginlerden vergi alınması gerekmiyor mu sizce?

2.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Asgari ücretle çalışan her kişiden peşin vergi kesilen ülkede zenginlerden vergi alınması gerekmiyor mu sizce?
    Senin anlamadığın ne biliyor musun? Asgari ücretli vergi falan ödemez. İşveren öder.

Vergi ödemek ne demektir biliyor musun?

O para cebine girer 1 yıl bekler sonra beyan edersin o sıcak paraları cebinden çıkarıp vergi dairesi veznesine ödersin. Sıcak sıcak cebinden çıkar bu para. Acıtır.

Yoksa asgari ücretli vergi ödüyorum diye ağlamasın, ödediği falan yok. Sen hiç gördün mü ben 3006TL(bürüt asgari ücret) maaş alıyorum diyeni?

İşe gireceksen asgari ücret derlerse kafanda beliren rakam 2020TL'dir.

Asgari ücretlinin hiçbir sorumluluğu yoktur. Ne beyan eder ne birşey. TÜM YÜK İŞVERENDEDİR.

Yani o asgari ücretten vergi dediğin şeyi o zenginler ödüyor. Ödeyemezse fabrikasına işyerine malına mülküne her şeyine HAYAT BOYU silinmemek üzere haciz/ tedbir geliyor. Amme alacağıdır mirasla dahi alt soylara intikal eder.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Senin anlamadığın ne biliyor musun? Asgari ücretli vergi falan ödemez. İşveren öder.

Vergi ödemek ne demektir biliyor musun?

O para cebine girer 1 yıl bekler sonra beyan edersin o sıcak paraları cebinden çıkarıp vergi dairesi veznesine ödersin. Sıcak sıcak cebinden çıkar bu para. Acıtır.

Yoksa asgari ücretli vergi ödüyorum diye ağlamasın, ödediği falan yok. Sen hiç gördün mü ben 3006TL(bürüt asgari ücret) maaş alıyorum diyeni?

İşe gireceksen asgari ücret derlerse kafanda beliren rakam 2020TL'dir.

Asgari ücretlinin hiçbir sorumluluğu yoktur. Ne beyan eder ne birşey. TÜM YÜK İŞVERENDEDİR.

Yani o asgari ücretten vergi dediğin şeyi o zenginler ödüyor. Ödeyemezse fabrikasına işyerine malına mülküne her şeyine HAYAT BOYU silinmemek üzere haciz/ tedbir geliyor. Amme alacağıdır mirasla dahi alt soylara intikal eder.
    O zaman ülkede gerçek manada vergi ödeyen kimse neredeyse yok, gelirlerin çoğu dolaylı vergiler zaten. Bu da vatandaşların kamu harcamalarına niye bu kadar duyarsız olduğunu açıklıyor. O harcamaların parasını kendisinin verdiğinin farkında değil.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •