Originally Posted by myfinans Kapatsakmı cafeyi artık. Ruhsatta saat kaça kadar açık olmaya izin var. Son çıkan anahtarı bıraksın paspasın altına. Cafe sizin ne zaman isterseniz üstadım
Yarın herşeyimiz büyüğümüz ile Trump görüşecekmiş
Originally Posted by aydinc Yarın herşeyimiz büyüğümüz ile Trump görüşecekmiş Benim cocuk tv de gorunce sari kafa diyor 😃😃😃
Originally Posted by frappe Bir fotograf paylasin . Bizide bulusmaya tesvik etsin [emoji16] IMG-20190627-WA0006.jpg Bütün forumdaşlara selam olsun
Originally Posted by drselcuk IMG-20190627-WA0006.jpg Bütün forumdaşlara selam olsun Ustad hangisi sizsiniz??? Sanirim soldaki...
Originally Posted by drselcuk IMG-20190627-WA0006.jpg Bütün forumdaşlara selam olsun vay selcuk hocam da mitili iyice attı altınoluk a sonra izmir marsıyla dönmek var beypazarına
Originally Posted by Batman vay selcuk hocam da mitili iyice attı altınoluk a sonra izmir marsıyla dönmek var beypazarına Ustad siz hangi sehirdendiniz?
Originally Posted by Webster Ustad siz hangi sehirdendiniz? Batman yazıyor Üstadım görmüyor musunuz?
Forum Rules
Yer İmleri