Sayfa 482/1001 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582982 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,849 - 3,856 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    SPK 12.03.2019 tarihinde aldığı ilke kararı ile PPF'lere mevduat zorunluluğu getirdi.
    Bu ilke kararında ayrıca dedi ki,

"ii)Para piyasası fonlarından alınan yönetim ücreti, fon izahname ve yatırımcı bilgi formlarında yer alan mevcut yönetim ücretinin yarısı oranında uygulanır. Bu düzenlemenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren mevcut yönetim ücreti oranının arttırılması amacıyla yapılan başvurular Kurulca değerlendirmeye alınmaz."

Yani yönetim ücretinin yarı oranında olması süreli yani belli bir zamana kadar falan değildi.
    SPK ücret yarıya indi bana artış için gelme dedi.

Şimdi niye artıyor yönetim ücretleri PPF yöneticileri ücretimiz düşük diye müracaat mı ettiler, onlar bilmiyorlarmıki PPF'ler düşerse millet PPF'lerden çıkar, fonlarının yatırmcı sayısı azalır.

Bu işin içinde bilmediğimiz birşey var gibi.Bütün fonlar aynı anda yönetim ücretimiz az aman arttırın diye niye SPK'ya müracaat etti?

Milleti PPF'den uzaklaştırmak istiyorlar bence.
    Sayın myfinans burda süre belirtmemis ama fonun iç tüzüğünde belki 6 ayda bir yada 3 ayda bir artış özgürlüğü var okumak lazım.
    Diğer konu ise zaten ellerinden geleni yapıyorlar yoksa eskiden +26 alıyorduk bazen 28 bile aldığımız günler vardı...

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Shangil ustadin dedigi gibi bist e gecin diyorlar....
    Boyp ile girişi yapalım hazır fiyat garantisi varken diyorum işte.
    %75 mk karşılığı geliyor şuanki Fiyatdan alıp birdaki ay satsak.

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Sayın myfinans burda süre belirtmeş ama fonun iz tüzüğünde belki 6 ayda bir yada 3 ayda bir artış özgürlüğü var okumak lazım.
    Diğer konu ise zaten ellerinden geleni yapıyorlar yoksa eskiden +26 alıyorduk bazen 28 bile aldığımız günler vardı...
    Bankalar hareketsiz dolari tirmandirmak icin yani dolarize etmek icin yapmis olamaz mi? 🤔🤔🤔

Boyp ile girişi yapalım hazır fiyat garantisi varken diyorum işte.
    %75 mk karşılığı geliyor şuanki Fiyatdan alıp birdaki ay satsak.
    Ustad nasil aliyoruz?

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad nasil aliyoruz?
    Webster dün 3 kere link attım sana bir bak istersen Boyp başlığına...

Webster dün 3 kere link attım sana bir bak istersen Boyp başlığına...
    Siz kac k girmeyi dusunuyorsunuz?

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Siz kac k girmeyi dusunuyorsunuz?
    Fazla değil 60-100k düşünüyorum.
    Zaten senin yanına yaklaşamayız
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Sayın myfinans burda süre belirtmemis ama fonun iç tüzüğünde belki 6 ayda bir yada 3 ayda bir artış özgürlüğü var okumak lazım.
    Ama bakın burası çok önemli,

SPK ilke kararının sonunda ne demiş, "bu tarihten sonra yapılan artırım talepleri dikkate alınmaz"

SPK ilke kararını değiştirmeden talepler dikkate alınamaz SPK ilke kararınımı değiştirdi, değiştirdi ise niye yayınlanmadı?

Sayfa 482/1001 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •