Originally Posted by hellistheothers Burgan, nkolay falan beni korkutuyor ama dijital bankacılıktaki cepteteb , enparanın vs. MK karşılıgının altına düşerse çıkarım o gün Burgan sermaye yeterlilik oranı en yüksek bankalardan biri, o dediğiniz büyük bankalardan çok daha iyi durumda
Originally Posted by hellistheothers Burgan, nkolay falan beni korkutuyor ama dijital bankacılıktaki cepteteb , enparanın vs. MK karşılıgının altına düşerse çıkarım o gün Merak etme ustad enpara altina asla dusemez. Enparanin tek rakibi kaldi. Kendisi 😃😃😃😃😃 Teb 22.5 e dusurmus. Aylik ortalama ppf 22.5 altina su durumda dahi dusmez...
Originally Posted by myfinans Burgan sermaye yeterlilik oranı en yüksek bankalardan biri, o dediğiniz büyük bankalardan çok daha iyi durumda Ustad burgana lafim yok ama guven vermiyor Mt ler lakayit Bakin durumu anlattim Hesabimi kapattim deyip kapatmamalari bile guven zedeleyici degil mi?
Originally Posted by Webster Merak etme ustad enpara altina asla dusemez. Enparanin tek rakibi kaldi. Kendisi Teb 22.5 e dusurmus. Aylik ortalama ppf 22.5 altina su durumda dahi dusmez... Burgan günlük 23 15 günlük 23,5 32 gün 24,10
Originally Posted by Webster Ustad burgana lafim yok ama guven vermiyor Mt ler lakayit Bakin durumu anlattim Hesabimi kapattim deyip kapatmamalari bile guven zedeleyici degil mi? Kapattım sandığınız tüm bankalardaki hesabınız açıktır. Sadece pasife alırlar Adam gibi kapatana rastlamadım
Originally Posted by myfinans Burgan günlük 23 15 günlük 23,5 32 gün 24,10 Ing ON 23.5 ustadim
Originally Posted by Webster Ing ON 23.5 ustadim şartı varmı
Originally Posted by myfinans şartı varmı Ayda 750 harcama yapacaksiniz Dun sormustum ya ne alayim diye 250 harcamisim 500 kaldi Biliyorsunuz haziran bitiyor pazar gunu Yarin 500 tl lik alisveris daha yapinca temmuzda 23.5 Yoksa 21.5
Forum Rules
Yer İmleri