Originally Posted by admustafa Omega üstatta var THY Omega ustat da kayboldu yok bayadir tatile ciktiysa zaar ) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by aydinc Bankacı mısınız Degil mi :P Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Benim arabada kilitleyince otomatik aynalar katlaniyo nolmus yani ) cam cerceve kapanio ))) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bu forumda herkesmi zengin arkadas...ben zengin olarak bir tek myfinans ustad var zannediyordum 😃😃😃
Originally Posted by Batman Degil mi :P Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Sohbeti tam takip edemedim
Originally Posted by Webster O ben degilim. Hanim izin vermedi ben katilmadim...hmmn demekki forumda benden baska nikitalar var... Aklima hain biri geliyor...resimdeki o olmasin... Sağ üst köşede çikolata renkli arkadaş siz değilmisiniz. avatarınızın büyümüş hali işte.
Originally Posted by aydinc Bankacı mısınız Evet hem de fibabankta 😃😃😃
Originally Posted by Webster Bu forumda herkesmi zengin arkadas...ben zengin olarak bir tek myfinans ustad var zannediyordum Pala ky Zengin hepsi burada
Originally Posted by myfinans Sağ üst köşede çikolata renkli arkadaş siz değilmisiniz. avatarınızın büyümüş hali işte. Ustad ben kucukken zenciydim Bastim parayi... Simdi sarisinim 😃😃😃😃
Forum Rules
Yer İmleri