Sayfa 494/1001 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594994 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    İstanbul döviz büfeleri ve tahtakale anlık fiyatlar.
    Serbest piyasa kapanmaz.
    hafta sonları zaten düşükten işlem yapar döviz büfeleri bugüne has değil öyle olsaydı bankadan şu an 69 dan alabiliyorum onun da 59 filan olması lazımdı,piyasa derken fx ve bankaları kast ediyorum,pazar gecesi açılış belli olur tahminimce 75 civarı açar 72 lerden destek bulur.yarın göreceğiz.

Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    hafta sonları zaten düşükten işlem yapar döviz büfeleri bugüne has değil öyle olsaydı bankadan şu an 69 dan alabiliyorum onun da 59 filan olması lazımdı,piyasa derken fx ve bankaları kast ediyorum,pazar gecesi açılış belli olur tahminimce 75 civarı açar 72 lerden destek bulur.yarın göreceğiz.
    Banka suan 69 danmi satiyor?

İng 5.69-5.88 kapalı günde FX bile açık değilken hiçbir bankadan 5.69 bulamazsın .

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    İng 5.69-5.88 kapalı günde FX bile açık değilken hiçbir bankadan 5.69 bulamazsın .
    Ben de sasirdim ama yorgun nihilist ustad spekulator degildir...

5.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    cümlem düşük olmuş kusura bakmayın 69 dan bankaya satabiliyorum demek istemiştim 88 den banka satıyor.eğer şu an piyasada dolar 69 ise ingden de bunu görmek lazımdı 5.59 a filan banka kurunu düşürmeliydi ama cuma kapanışı neyse şu anda da o,pazar gecesi açılış kaç olur bilemem ama tahminim 5.70 altına sarkmayacak.

6. Sn. Yuji tablolarına grafik eklemek için bakacaktı. ( bu arada tekrar kensisine teşekkür ederiz, emeğine sağlık)
    PPF fon tablosunda geçmişe dönük grafik olursa son zamanlarda düşüş trendi mi var yükseliş tendi mi var mukayese edip giriş ve çıkış kararı vermemiz çok daha kolay olabilir.

7. Şahsi görüşüm, ppf lerden kısmen değişken fonlara taşınma zamanı geldi. Bünyesinde belli ağırlıkta hisse bulunduran ama riski çok yükseltmeyip, tahvil fon ters repo gibi türevleri içeren ve dönem dönem bunların ağırlıklarını bizim adımıza profesyonel olarak değiştiren fon tiplerini denemeye başlayabiliriz. Geçen hafta ortası getiri oranları düşmeye başlayınca FIL den GPG fonuna full geçiş yaptım, temmuz ayı dönemi için 1 aylık bantta sonucu paylaşırım sizlerle.

8. Forumdan takip ettiğim kadarı ile değişken fonlardaki T+1 ,T+2 süreleri bazı arkadaşların aynı gün likite geçebilme isteklerine uymuyor, haklılar da, emlak, araç vb...fırsatlar gelince anında yapıştırıp almak isteyebilirler.Belki %50 /%50 bölüştürüp kaparo, ön ödeme gibi çözümlerle işlerini yürütebilirler. Hepberaber daha fazla kazanabilmek için neler yapabiliriz? Cevaplarınızı yazarsanız sevinirim..

Sayfa 494/1001 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •