Sayfa 281/1000 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: Mevduat Cafe

Benim de toplam yatırım tutarımın büyük yekününü tutan, hiç oturmadığım, bundan sonra da oturma ihtimalinin pek olmadığı, yaklaşık 300 kira çarpanında, orta sınıf kirada bir evim var. Geçen yıldan bu yana satmayı çok aklıma getirdim, fakat valide ve hanımın 'hazır alınmış mal satılmaz' direktiflerine boyun eğmek zorunda kaldım.

Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hic onemli degil direk ing e gecerim...
    ING'de de şart var, bakın bu ay dolmamış, boşu boşuna viski aldırtacak size, fuzuli masraf yaratıyor.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ING'de de şart var, bakın bu ay dolmamış, boşu boşuna viski aldırtacak size, fuzuli masraf yaratıyor.
    Ustad iyi yonden bakiyorum...ingin bu sarti olmasa hic kafayi cekemeyecegiz 😃😃😃

Alıntı Originally Posted by mask543 Yazıyı Oku
    Benim de toplam yatırım tutarımın büyük yekününü tutan, hiç oturmadığım, bundan sonra da oturma ihtimalinin pek olmadığı, yaklaşık 300 kira çarpanında, orta sınıf kirada bir evim var. Geçen yıldan bu yana satmayı çok aklıma getirdim, fakat valide ve hanımın 'hazır alınmış mal satılmaz' direktiflerine boyun eğmek zorunda kaldım.

Mask ustadim
    Annenin dedigi pek onemli degil he dersin yapmazsin kizmaz. Gulumser gecer...

Amaaaaa hanimin dedigine uymaniz sizin ne kadar akilli bir yatirimci oldugunuzu gosterir.
    Ankarada bir laf vardir. Karisindan korkmayan allahtanda korkmaz derler diye 😃😃😃😃

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Mask ustadim
    Annenin dedigi pek onemli degil he dersin yapmazsin kizmaz. Gulumser gecer...

Amaaaaa hanimin dedigine uymaniz sizin ne kadar akilli bir yatirimci oldugunuzu gosterir.
    Ankarada bir laf vardir. Karisindan korkmayan allahtanda korkmaz derler diye [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
    Üstat dediklerinize katılmakla birlikte bizim valide biraz farklı, eski usül annelerden, uzun zamandır bizimle birlikte yaşıyor, yaşlandı da, fazla üzmek istemiyorum.

Üstat dediklerinize katılmakla birlikte bizim valide biraz farklı, eski usül annelerden, uzun zamandır bizimle birlikte yaşıyor, yaşlandı da, fazla üzmek istemiyorum.

O zaman hanimi uzersiniz...ya validr ya hanim...😃😃😃

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    O zaman hanimi uzersiniz...ya validr ya hanim...[emoji2][emoji2][emoji2]
    O da olmuyor maalesef, genelde üzülen ben oluyorum.

O da olmuyor maalesef, genelde üzülen ben oluyorum.

Uzulen sizsiniz cunku denge kurmaya calisiyorsunuz...kuramazsiniz...heleki anneniz sizinle yasiyorsa...anneniz evliya dahi olsa gelin kaynana ayni evde yasar ama erkegi kocatir...anneniz sizinle kalmak zorundaysa yapacak birsey yoktur. Viski tavsiye ederim. Ucuz olsun diyorsaniz bira...😃icmem derseniz sabr suresi...

Sayfa 281/1000 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •