Sayfa 99/813 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon
Arama sonucu : 6497 madde; 785 - 792 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Captainx 5 Mayıs geldi sattigima o kadar mutluyum ki kar cepte 5.98 vermiştim son malları sanki bucim 5.75 de çok bekletr bu hisse daha 5 altında aliciyim bu sefer 5.70 e satmak için tekrar görüşürüz kaln saglicakla

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Omer arkasim sirket mevcut bilundugu yerinde mi kapasite arttiracak yoksa baska bir alanami tasiniyor

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by aytek76 Yazıyı Oku
    Omer arkasim sirket mevcut bilundugu yerinde mi kapasite arttiracak yoksa baska bir alanami tasiniyor

Yeni fabrika kuruluyor komple,

benim bilmediğim eski tesislerde de revizeler yapılıyormuş yazılanlara göre

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Tesekkur ederim

5. http://www.tradingview.com/x/umP6qzaN
    Kağıt biraz daha aşağı gelecek gibi

6.  Alıntı Originally Posted by omer Yazıyı Oku
    Yeni fabrika kuruluyor komple,

benim bilmediğim eski tesislerde de revizeler yapılıyormuş yazılanlara göre

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Benim bildiğim Çed raporu mevcut yerinde kapasite artırmaya yönelik. Yeni bir alanda yatırım yok diye biliyorum.

7. Şöyle akcansaya ve fonların yorumlarına bakınca akcansadaki karlılık dususu gecen sene ilk çeyreği yarısı bu cimentoların hepsinde 3 aşağı 5 yukarı birbirini takip eden bir tarz var ve böyle değerlendirince bizimkinde normalde 1o milyonluk bir kar gelmesi normal olarak algılanabilir cemtas değerlemesi ve roda değerlemesinin bilançoya yansıması bakalım nasıl olacak

8.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Benim bildiğim Çed raporu mevcut yerinde kapasite artırmaya yönelik. Yeni bir alanda yatırım yok diye biliyorum.
    haklısınız..
    1.bucım fab.yani kestelde olanının çevresindeki olan boş arazilerin hepsini topladı..
    2.bu çevrede olan agaçların içinde ve birkısmı çürümüş veya ömrünü tamamlamış olarak ÇED raporu düzenlemesi olabilir..
    3.katı atık yakımı yatırımı zaten çoktan bitti ve taşıma damperlilerinin hepsi yenilendi yani kamuyonlar..
    4.çed raporu onayından sonra ki yatırımların ön hazırlıkları bitti sadece haber bekleniyor..
    5. bu haberler dogrultusunda ceo nadda ne yapacak..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 99/813 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •