Sayfa 347/1000 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: Mevduat Cafe

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    İlginç bir benzetme olmuş sizin gibi günlük gidenler için her zaman hoşgeldin faizi veren başka bir enstrüman var mı üstadım
    Ing cepte 23.5 veriyor. Suan ppflerimin ortalamasi 24. Baktim ufak dusus var ing e atacagim...

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Mustafa ustad yakiti dert etmiyorum ama inanin insan kendini enayi hissediyor. Yoksa bu kadar yakacagini bilerek aldik tabiki 🤔🤔
    O zaman dizel araç alın üstadım

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ing cepte 23.5 veriyor. Suan ppflerimin ortalamasi 24. Baktim ufak dusus var ing e atacagim...
    İng'de düşecek o zaman

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    1 yilda ppf o/n ilaveten 3 5 FX işlemi yapılsa 23un çok çok üstüne çıkılmaz mi?
    Hiç kafama yatmıyor yıllık bağlamak

5.  Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    Doğru seçim yaparsanız f/x, hisse, fon farketmez Fakat bu işlemlerin kâr ile kapatılması lazım. Zarar ile kapatılan işlemler sonucunda 23 altıda getiri olasılığı da var.

6.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    60 litre ne ya 60 mi alıyor sportage çok fazla
    Oda birşey mi benimki sorento 80 L alıyor.
    Fulle dediğim zaman servet bırakıyorum.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    Doğru seçim yaparsanız f/x, hisse, fon farketmez Fakat bu işlemlerin kâr ile kapatılması lazım. Zarar ile kapatılan işlemler sonucunda 23 altıda getiri olasılığı da var.
    Bu trend de değişecek..bu haftanın modası döviz sat hisse al
    Haftaya hisse sat döviz al
    Vs vs
    366 gün bu..siyasi otoritenin eline koz verneye de yardımcı olmak.. çokomelliler damatlar enişteler çıksın birşeyler vraklasın sonra yine döviz de ralli
    Mantıksız biliyorum yıllık bağlamayı

Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    Riskli yatirim yapmazsaniz. Artis trendindeki fonlara yatirirsaniz hisseye pek bulasmazsaniz yillik 25 bakin bu da enaz...yapilabilir... ama yineliyorum yogun bir takip gerekli. Takip sonucu bilgi ve ongoru artar...

Ama bu is kumar gibidir ustad. Bir degisken fondan 30 kaldirirsiniz diyelim 20k ile girmissinizdir. Insanoglu ac gozludur
    Obur gun 200k girersiniz. Onceki gun aldiginizi da birakir cikarsiniz...

Benim tercihim eger bu yola girilecekse mutlak suretle iyi getiri saglayan ppflerde yuzde 75 tutmaktir. Kalani ile vur kaclar yapilabilir...ben bunu ppf ve dolarla yapmaya calisiyorum...dolari kalici olarak asla almam. Alirim zararda gorsem engec 1 ay icinde cikarim. Ha bir gunde 2k aldigim oldu. Bunlari dagitirsaniz yillik 25 i de gecer. Ama tekrar diyorum siki takip sabir gerekli.

Ac gozluluk bu yolun en buyuk dusmanidir. Faiz ustu kar aldiysaniz cikip kar cepte yapacaksiniz ki kazanasiniz.syg

Sayfa 347/1000 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •