Originally Posted by Webster Ustad ev yapimi biradan birgun bizde nasiplenirmiyiz ki? google'da yazın..çok kolay yapmak sadece sıcaklığa dikkat edin ale mayasında 20 derece tutun sonuç başarılı olur.. Beklerim Edremit'e
Originally Posted by myfinans Faizleri hızla düşürecekler, kredi faizlerinden başladılar, sıra mevduata gelecek. Maksat çarşı canlansın Ama sadece icbc dusurdu digerleri 3 ay onceki fiyattan veroyor
Originally Posted by aydinc google'da yazın..çok kolay yapmak sadece sıcaklığa dikkat edin ale mayasında 20 derece tutun sonuç başarılı olur.. Beklerim Edremit'e Ya biz cagir ismarla diyoruz sen tarif veriyorsun...😄😄😄😄 Ustad corumlu olabilirmisiniz? Tas mert ustada😃😃
Originally Posted by Webster Ama sadece icbc dusurdu digerleri 3 ay onceki fiyattan veroyor Düşeceğini öngörüp, müşteri çekmek içindir bence, bankalar kredi verebilmek için ne yapacaklarını şaşırmış haldeler zaten. Mesaj yağıyor kredi verelim diye.
Originally Posted by myfinans Düşeceğini öngörüp, müşteri çekmek içindir bence, bankalar kredi verebilmek için ne yapacaklarını şaşırmış haldeler zaten. Mesaj yağıyor kredi verelim diye. Dussun ustad bende konut cekerim...gerci son pazarlik yaptigim evle kavga ettik ama denerim sansimi 😃😃😃
Originally Posted by Webster Ya biz cagir ismarla diyoruz sen tarif veriyorsun... Ustad corumlu olabilirmisiniz? Tas mert ustada Traklıyım ne çorumu üstat
Originally Posted by aydinc Traklıyım ne çorumu üstat Biliyorum ustad ben sizin enistenizim Bir eniste yedi essege bedeldir derler... Ben de her zaman bir artiniz var...
Originally Posted by Webster Ya biz cagir ismarla diyoruz sen tarif veriyorsun... Ustad corumlu olabilirmisiniz? Tas mert ustada şimdi açtım bir tane imperial stout.. 3 ay dinlenmiş.. yok böyle güzellik..
Forum Rules
Yer İmleri