-
-

Originally Posted by
kitapci34
İstenen şey şu galiba, fetö benzeri bir yapılanma olsun bürokraside, bizde 5 yılda bir Seçim yapmış olalım
güya 
bürokraside seçilene yalova kaymakamı muamelesi yapsın. GEÇECEKSİNİZ.
Siz gibiler seçileni bile yalan dolan hile hurda hukuksuzca iki tur yok etmeye çalışırken mi bu lafları zırvalıyorsunuz..
Geçtik geçtik, merAK etme hem de öyle bir geçtik ki içiniz dı$ınıza çıktı..
-
Devler mevcut TL pozisyonları nedeniyle şimdilik tepki göstermeyi kendileri açısından uygun görmeyebilir ve şimdilik izlemekle yetinebilirler. Bu nedenle gelecek hafta kurlarda beklenenin aksine oldukça sakin bir seyir izleyebiliriz.
-

Originally Posted by
human01
Asıl saat 2 de belli olur.vatandas internetten almaya alıştı.sabah 9.da yön az çok belli olur.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bu sefer yabancının da yön verici olacağını düşünüyorum. O nedenle 23:00 dan sonra sinyaller gelecek gibi.
-

Originally Posted by
rxpu
Merhaba,
tam olarak saat kaçtı bu fiyatları aldığınızda
Serbest piyasa aradaki marj fazla oluyor bı yanlışlık var
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
Macar
Serbest piyasa aradaki marj fazla oluyor bı yanlışlık var
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sirkeci de bazen spotta spekülasyon yapanlar olabiliyor böyle hareketli günlerde .O nedenle bazen sürüm hacmini yükseltmek için marjı daraltabiliyorlar.
Ek olarak bölgedeki turistlerin hacmi de yardım ediyor. O bölgeye has dövizbürolarında fazla döviz birikiyor. En yüksek karı marjı daralttıklarında elde ettikleri zamanlar olabiliyor.
-

Originally Posted by
elma
Devler mevcut TL pozisyonları nedeniyle şimdilik tepki göstermeyi kendileri açısından uygun görmeyebilir ve şimdilik izlemekle yetinebilirler. Bu nedenle gelecek hafta kurlarda beklenenin aksine oldukça sakin bir seyir izleyebiliriz.
İhtimal dahilinde. Kuru bir sure daha baskilayacak imkan da var. Kayisin kopacagi ani bekliyorum o yuzden. Yarin 6,50 olsa satmayik zaten. O yuzden kisadaki hareketleri pek onemsemiyorum. Hedefe bakiyorum.
-
Bir Micotakisimiz eksikti o da geldi. Miço naber lan keraneci
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri