Sayfa 593/981 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    ABD den yaptırım gelir mi diye beklerken birde AB çıktı başımıza ama kurda tık yok.
    Kurda yukarı atak olmamasının sebebini mantık içinde açıklayabilecek olan var mı.
    Fed tabi ki

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Fed tabi ki
    0.25 faiz indirimini piyasa çoktan satın aldı. Yeni bir pozitif hikaye yok kuru düşük tutmak için.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    0.25 faiz indirimini piyasa çoktan satın aldı. Yeni bir pozitif hikaye yok kuru düşük tutmak için.
    Mecbur para basacak abi başka çıkış yok bence herkes buna uyanmaya başlıyor yavaştan. Biz iyiyiz diye değil yani

4. Secimden once secom olacak diye kuru baskiliyorlar deniyordu. Secim bitti dolar cakildi 😁 simdi yersen faiz indirimine hazirlik icin dolar baskilaniyor deniyor (neden boyle bisey yapilsin o da belli degil).

Dolar diye gitmiyor mantikli bi sebep goremiyorum. Mb short poz var. Onlar yapiyo heralde 🤔

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Mecbur para basacak abi başka çıkış yok bence herkes buna uyanmaya başlıyor yavaştan. Biz iyiyiz diye değil yani
    Parasal genişlemeye gidilirse sarı kıza gün doğar.
    Tr ye para gelmez parasal genişleme olsa dahi.
    Adamlar bizi resmen İran moduna sokmak istiyorlar.

6. (23) mayıs-(14) haziran zirvelerinden çekilen düşenin aşılmasından sonra üçüncü gündür üstünde konumunu sağlama aldı.
    şimdi artık (9)-(23) mayıs zirvelerinden çekilen düşeni hedefliyor.
    28 mayıstan beri altında hareket ettiği, (20) günlük ho (5.7553) üstünde günlük kapanış yapması önemli.
    https://twitter.com/…bel/status/1148913498308644864

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    alimimi yaptim.kaldi % 20 tl..
    Bugünkü alımların ortalama maliyeti?

8.  Alıntı Originally Posted by XMountaiN Yazıyı Oku
    Secimden once secom olacak diye kuru baskiliyorlar deniyordu. Secim bitti dolar cakildi �� simdi yersen faiz indirimine hazirlik icin dolar baskilaniyor deniyor (neden boyle bisey yapilsin o da belli degil).

Dolar diye gitmiyor mantikli bi sebep goremiyorum. Mb short poz var. Onlar yapiyo heralde ��
    Uzun zamandır bir alicengiz dönüyor ama kimse ne döndüğünü net bilmiyor.
    Uzun süredir kurda iksiri buldular diyordum buna gerçekten inanıyorum.
    ABD ve AB yaptırımları gündeme almış, tık yok.
    Merkez 2 hafta sonra okkalı faiz indirecek?..

Sayfa 593/981 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •