Sayfa 596/1001 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. OSL - Osmanlı Portföy Kısa Vadeli Borçlanma Araçları Fonu

%33,98 MK

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Kısa vadeli borçlanma araçları fonları genelde PPF gerisinde getiri elde ederler Sn.Batakçı. Bunun nedeni genelde devlet tahvili taşımaları. Ayrıca PPF'lerde yapılan son düzenlemeler mevduat yapma zorunluluğu, fon işletim gider kesintisinin yarıya düşürülüp tekrar yükseltilmesi gibi etkenler PPF'leri biraz daha geriye itecek faizler belli bir yere oturana kadar. Yani şu an bulunduğumuz durumu göz önüne aldığınız da genelin dışındayız ve genel durumun dışındaki fonlar biraz daha iyi getiri elde ediyor. IST devlet tahvilinden ziyade ÖST taşıyor. Son 1-2 aylık getirisi PPF'lerin üzerine hatta yoğun şekilde ÖST içeren OKT'nin getirisiyle yarışıyor. Diğer kısa vadeli borçlanma araçları fonları gibi valörsüz olmasıda en büyük artısı hatta bu yönüyle OKT'nin önüne geçiyor. TEFAS işlem hacimleri sıralamasında da gözüme çarpıyordu o yüzden yeni FIL benim için IST. Bakalım ne kadar süre götürecek bizi.
    Teşekkür ederiz, ben borçlanma araçları fonlarını OKT gibi T+1'li sanıyordum, hiç Tefas'a bakma ihtiyacı duymamıştım. Bilginiz sayenizde bugün ben de bir miktar hacim oluşturdum

3. Saat 15.00 oldu hala filler satılmadı fondan mı aracı kurumdan mı çözemedim

4.  Alıntı Originally Posted by Batakçı Yazıyı Oku
    Teşekkür ederiz, ben borçlanma araçları fonlarını OKT gibi T+1'li sanıyordum, hiç Tefas'a bakma ihtiyacı duymamıştım. Bilginiz sayenizde bugün ben de bir miktar hacim oluşturdum
    Rica ederim bol kazançlar.
     Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Saat 15.00 oldu hala filler satılmadı fondan mı aracı kurumdan mı çözemedim
    Geçen günde aynı problem olmuştu. TEFAS fon takas saatinde bir değişiklik mi oldu diye sormaya başladım. 15:00'de 1 fon satışım gerçekleşti şu an. Diğerlerini MKK'da bekleyen şeklinde gösteriyor bende 15:20 gibi gerçekleşecek diye tahmin ediyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Rica ederim bol kazançlar.

Geçen günde aynı problem olmuştu. TEFAS fon takas saatinde bir değişiklik mi oldu diye sormaya başladım. 15:00'de 1 fon satışım gerçekleşti şu an. Diğerlerini MKK'da bekleyen şeklinde gösteriyor bende 15:20 gibi gerçekleşecek diye tahmin ediyorum.
    sayin admustafa

sorun pek nedir acaba? filden cikarimmi yoksa sorun merkezde?!

6.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    sayin admustafa

sorun pek nedir acaba? filden cikarimmi yoksa sorun merkezde?!
    FIL'le ilgili bir problem yok Sn.Shangil. FIL kalmadı zaten bende 3 farklı fon bugün işlem yaptığım fonlar. Takas saatiyle ilgili bir değişiklik mi oldu diye düşünmeye başladım tekrarlamaya başladığı için.

7. Satıldı şimdi ing ppf aldırmıyor mevduata attım bugünlük

8.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Satıldı şimdi ing ppf aldırmıyor mevduata attım bugünlük
    Ist ayni gun aliniyirmu .yani hesaba geciyor mu bir de hangi kurumun bu fon sahibi kim yani .syg

Sayfa 596/1001 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •