Algı operasyonuna yenik düşmedik, düşmeyeceğiz. Enflasyonun düşüşü ekim ayında bitecek. Piyasa her zaman önden fiyatlama yapar. Eylülde merkez tekrar faiz indirecek. Bu oranlarla parasının değerini koruyabileceğini düşünen Tl’de kalsın. Bu saatten sonra tl enstrümanlardan uzak dururum. Ben uyarımı yaptım, içim rahat. Hadi kalın sağlıcakla.
Tekrar faizin yükselmesini bekliyormusunuz
3 ekimdeki enflasyonu beklemeden politika faizini 15.-15.5 çekecekler ben sonrasını merak ediyorum bu 15.5 bizi ne kadar idare eder enflasyon ve dış etkenlere karşı.
Tekrar faizin yükselmesini bekliyormusunuz
3 ekimdeki enflasyonu beklemeden politika faizini 15.-15.5 çekecekler ben sonrasını merak ediyorum bu 15.5 bizi ne kadar idare eder enflasyon ve dış etkenlere karşı.
daha önce bir kaç kez yazdım. 12-14 ay içerisinde 40% mevduat faizi bekliyorum. burada sıkıntı faizlerin düşürülmesi değil, yükseltilmesi gerektiğinde mb ne yapacağı, pardon cumhurbaşkanının.
daha önce bir kaç kez yazdım. 12-14 ay içerisinde 40% mevduat faizi bekliyorum. burada sıkıntı faizlerin düşürülmesi değil, yükseltilmesi gerektiğinde mb ne yapacağı, pardon cumhurbaşkanının.
Hic mi ahbr seyretmiyorsunuz ustadim bu devirde bu kadar cahil olmayin yil olmus 2019 damat halleder o isi halledemezse reyiz cozer [emoji16] )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri