ETF 'E basan basan Harika
TL de en ideal vade 1 gün gitmektir
Originally Posted by drselcuk Müdür tecrübesini söyledi. Son sözü bana bıraktı.. tereyagsiz ev mi olur üstadim Son soz ne Olur karicigim Mi 😃😃😃
Originally Posted by aydinc %19cular %1.6nin peşinde koşa dursun Bugün 5.53ten alanlar yarın 5.64 civarı satıp %2 kazanacak 5,5220 den aldık [emoji85][emoji85][emoji85] Almadan teyit ettik Allah’tan webse Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Originally Posted by Pscyokinesis 5,5220 den aldık [emoji85][emoji85][emoji85] Almadan teyit ettik Allah’tan webse Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Ben almadim diye cikiyor bu meret Millette fedden dolayi zannediyor...
Originally Posted by Webster Son soz ne Olur karicigim Mi Sen o olayi kacirdin demekki. Banka mudurunden bahsediyor
Sene seksenlerde civi oyunu vardi bilen bilir O zamanda civiyi bir atardim hedefin en yakin 2m uzagina duserdi
Originally Posted by Webster Ben almadim diye cikiyor bu meret Millette fedden dolayi zannediyor... Metak etme sabah 5.55..tekrar indirebiliriz dedi
Forum Rules
Yer İmleri