Sayfa 667/1001 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,329 - 5,336 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Financial Independence, Retire Early
    Biriktirerek erken emeklilik bizim gibi kenara para koymayı bırak üstüne kredi çekerek borçlanan bir toplumda hayal gibi.

2.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    tahvil faizlerinin artacağını yani fiyatının düşeceğini düşünüyorum ,faizler abartılı bir şekilde geriledi,böyle bir iyimserlik çok hızlı gerçekleşti bence,yoğun tahvil barındıran fonlardan ben olsam çıkardım
    Katılıyorum ++
    Tahvil faizleri hızla düştü, TR CDS ler eskiye normale döndü,cds ler tavanken tahvilde yüksek orandan yakalayanların satıp çıkması en mantıklısı olacaktır. Ama sene sonuna kadar düşmeye devam edecek deyip beklerim derseniz o da mümkün. ama bukadar kısa sürede iyi kazandırdı, yeter demek daha mantıklı geliyor bana.

3.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    şahsi fikrim tahvil piyasasındaki düşüş bitmiştir, tahvil içeren fonlardan ufaktan kaçmak lazım bence,iyi getirisi olanlar 1-2 gün eksi getiri ile kayıp yaşayabilirler.
    Bendeki fonları inceledim şimdi orta vadeli borçlanmalar da büyük miktarda devlet tahvili var, birinin son 3 günlük mk getirisi %500 diğerinin %400 ama bu böyle gitmez tabi ki, ben de ağırlığı azalttım bunların eksi getirdiği zamanlar da oldu. Haftaya duruma göre tamamen çıkabilirim.

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hepinize cok tskler...hemen vakif yatirim hesabimi aciyorum tutmayin beni [emoji2][emoji2][emoji2]
    Ben vk6'yi satip vakıf yatırımı da kapatip ing'ye geçiyim bari [emoji23][emoji23]

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bunu yarin yapamam malesef
    File cikis versem 14.30 da gelir
    Anca obur gune kalir
    Eee cuma al desem taa p.tesimi alacak
    Muhtemelen pazartesi alır ama ben okt aldığımda sanırım o para yine vk6'da değerlendirdi, para boşta kalmıyor, orada bir seçenek var yatırım hesabimdaki para nemalansin diye onu seçin.

6. İST mk %37,20

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Ben vk6'yi satip vakıf yatırımı da kapatip ing'ye geçiyim bari [emoji23][emoji23]
    Inge gecmeniz sizi kurtarmaz hocam
    Yuzde 33 olarak orayada girecegim
    😃😃😃
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Muhtemelen pazartesi alır ama ben okt aldığımda sanırım o para yine vk6'da değerlendirdi, para boşta kalmıyor, orada bir seçenek var yatırım hesabimdaki para nemalansin diye onu seçin.
    Anlasildi tskler

8. Borçlanma araçları fonlarından valörsüz olanlar hangileriydi

Sayfa 667/1001 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •