Eh bu kadar nasihata alttaki imzamdaki 8 ay önceki 10 dk lık videomuda izlersiniz.. Tşk ler..
Eh bu kadar nasihata alttaki imzamdaki 8 ay önceki 10 dk lık videomuda izlersiniz.. Tşk ler..
sn.selka ;
Borsa "okuma" dır.
Ve herkesin "okuması" farklıdır. Başkalarının ne söylediğini izlerim, ancak herkes kendi bildiğini okur.
Zaten risk de orada başlıyor.
5,49 altının "delilik" olduğunu hissenette başka bir topikte 5 temmuzda yazmıştım.
Görüşüm devam ediyor.
Ful hissedeyim. Dolar almaya da niyetim şimdilik yok.
Siz alıp satıyorsunuz, hayırlı kazançlar diliyorum...beyaa!![]()
Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
"Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
400 milyon dolar konsolide borcu olan bir hissedeyim.
Dolardaki her 1 kuruş düşüş hisseme 4 milyon tl kur farkı kârı yazdırmakta. Cıkış da tam tersi beaa! 🙃
Sn.0101 FULL hissedeyim dediniz ama vadenizi söylemediniz.. Kısa vade BORSA da kar satışı gelme ihtimali yüksek buda USD ı 5,62-5,71 bandına götürme ihtimali olabilir..
Ama USD da 5,71 TL geçilmedikçe yeni bir yükseliş kanalı açılacağınız düşünmüyorum.. 5,51 TL yi ben 1 ay önce bu başlıkta demiştim..
Dip değeri anlıkta olsa 5,36 TL yi korumaktayım....
5,51 de bende %25 pozisyonlanabilirim.. 5,36 TL de FULL USD da olurum...
Hisse de değil...
Sağlıkla...
Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
"Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
mütten dostum fötönün yüksek kur ile yıkamadığı ekonomiyi düşük kur ile yıkacaklarını planlarını bulmuşlar ....... . . halk dolardan eksi yazdıkça ayaklanmalar çıkak . . . falan fişman y-t-d
investing ten alıntı karnıma ağrılar girdi gülmekten
![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Yer İmleri