PowerPC ???
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PowerPC ???
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar, faiz, altin hikaye.. 2ay önce sigara stoklasaniz %50kar.. super...
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yurt içi yerleşiklere savaş açtılar adeta rahip krizi yarat, faizi zamanında yükseltme, meydanlarda abdye efelen vatandaş 7.20 doları görünce kendini koruma amaçlı dolar alsın sonra da hem hainlikle yaftala kambiyo vergisi getir, t+1 getir, stopajını artır, mevduat faizlerini düşür, kamıya sürekli dolar sattır sonra hadi dolarları satın koşun ev alın araba alın deyin, milletle alay ediyorlar galiba. Totalde dolarda zararda olmadığım halde katiyyen satmayı düşünmüyorum düşerse kademeli almaya da devam ederim en son 5.53 ten aldım dün, şimdilik kiraz hesap açtım 3.5 günlük faizi var orada duruyor.
Burgane enflasyon endeksli hesabı:: Burgan Bank'tan ‘Enflasyona Endeksli Mevduat Hesabı’ https://www.dunya.com/sirketler/burg...-haberi-451305
Kendisi ya da yakını son 0.99 konut faizleri ile kredi talep eden var mı? gerçekten çekebilen var mı merak ediyorum.
Biraz önce bloombergHt de söylediler. 0 evler için geçerliymiş..yapılandırma da yapmıyorlarmış haliyle..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsanın sessiz,sedasız 100 bin altına geldiği noktada doların 5,60 dan geri gelmesinin mantığını nasıl açıklarız?
Borsadan çıkan para faiz oranı düşen hazine bonosuna gitmez diye düşünüyorum.Altına mı kayıyor,yoksa para mı çıkmıyor.
Ekonomist olmadığım icin mantigi kuramiyorum,yardim lutfen
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri