Sayfa 230/999 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, İstanbul-İzmir otoyolunun geçiş tarifelerini açıkladı.
    Erdoğdu, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün açılması planlanan İstanbul İzmir otoyolunun geçiş ücretlerini açıkladı.
    Erdoğdu'nun verdiği rakamlara göre bir otomobilin İstanbul'dan İzmir'e gidiş dönüş ücreti 500 TL'yi aşıyor.

Not: Geçiş ücreti kaç paket sigara yapıyor? İçenler hesaplar artık.
    Bu ücretle yol, yürüyen merdiven gibi olmalı..

Hani benzine ihtiyaç duyurmayan bir teknoloji...

Şaka bir yana, yolun 8 saatten 3,5 saate inmesiyle tasarruf edilecek benzinden fazlasını almak devlet eliyle alıştığımız soygunlardan biri olmalı.

Bu arada alternatif yolu (eski) kapatmayacaklar değil mi?

İzmir Çeşme otobana ücret vermek istemeyenler eski yoldan gidebilirler.

2. bence şaaakkk basacan bi 10 milyar TL sürecen piyasaya yetmedi mi şaaakkk bi 10 milyar daha yetmedi mi şaakkk bi 10 milyar daha şaakkk bi 10 milyar daha dolduracan millletin cebini parayla sigara zammı kimsenin umrunda olmaz

3.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    bence şaaakkk basacan bi 10 milyar TL sürecen piyasaya yetmedi mi şaaakkk bi 10 milyar daha yetmedi mi şaakkk bi 10 milyar daha şaakkk bi 10 milyar daha dolduracan millletin cebini parayla sigara zammı kimsenin umrunda olmaz
    Ocak ayinda bir 30 kusur surduler. Simdide 40 milyar suruyorlar. Da cebimiz dolmuyor niyeyse😀

4. Şahsen bu zam olaylarını daha başlangıcında başı olarak görüyorum. Sonuçta ciddi bir bütçe açığı söz konusu. Geçen sene aynı ay satılan araç sayısı %70 düşmüş. Bunun konut vergisi var, özel tüketim ürünleri var.. var oğlu var.. devletin eksik vergileri tamamlaması için yapması gereken asıl zamlar bu %15 gaz zammından vs çok öte şeyler..kesinlikle tek seferde yapmamak için tüm zamları 2 ye 3 e böldüler diye düşünüyorum.tam kış gelmeden doğalgaz a %15 daha gelecektir ortalama.ve illa ki bu da bütçe açığını karşılamayacağından elektrik benzin vb de ek vergi getirilmesi kaçınılmaz olacak

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ocak ayinda bir 30 kusur surduler. Simdide 40 milyar suruyorlar. Da cebimiz dolmuyor niyeyse��
    kolayı var şaakk bi 40 milyar daha yetmezse şaakkk 40 milyar daha şaakkk bi 40 milyar daha şaaakkkk 40 milyar daha ameriga yaptı 5-6 trilyon dolar bastı şaakkk şaakkkk

6. Vallahi ben zaten sigarayı bırakmak istiyordum bu zam vesile oldu. Bunlara para vereceğime gider sokak hayvanlara yiyecek alırım. Sıfır vergi hedefim. Tabi bu imkansız ama ben kendi adıma bunları vergilerimle yaşatmamak için gayret içindeyim...

7. "fırat'ın doğusuna gireceğiz" / erdoğan: Rusya ile de paylaştık, abd ile de paylaştık-habertürk
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

Erdoğan: "Merkez Bankası faizleri indirdi, daha da inecek. Müjdeyi veriyorum enflasyon da düşecek, bunu da göreceksiniz"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 230/999 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •