Sayfa 157/500 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by JOHN GALT Yazıyı Oku

Standart sapma, momentum, 50 - 200 ort. Matriks Görünümü.

HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bunu gösterip ters de yapabilirler sayın JOHN GALT ....çokk çakallar çokkkkk .... onun için herşeye hazır olmak lazım.gelen haberlerle çoktan 5 veya 6 lı rakam yapardı bunlar ... yapmadılar ters psikoloji yapıyolar ....anlayın artık.... onun için aşağı yapıp uzun süre süründürüp sonra gaza basabilirler ..... yada bu hafta belki......

2. Sayon john yorumunuz nedir acaba

3.  Alıntı Originally Posted by çömez06 Yazıyı Oku
    Sayon john yorumunuz nedir acaba
    Sn. Çömez06 öncelikle tahsisli sermaye artirimi şirketlere bedelli harici bir finansal kaynak için kurgulanmış bir sistem. Ancak burada vangd için kurgu farklı amaç holding altında yeni organizasyon değişimi. Burada Avter arzı olacaksa tahsisli sonrası AVGYO ile VANGD paydaş sıralamasında AVTER in oranları benzer olacak. Şu süreçte düşük fiyatla tahsisli ile sonrasinda prim AVTER in avantajı olur. Mevcut fiyatda 34 mlyn civarı hisse almakta 1 TL fark AVTER e 34 mlyn kar yazacak 10 TL fark 340 mlyn. Kısaca SAMPI ve BOSTAN hisse tedavuluyle patronun istediği şekilde fiyatlanacak VANGD altında. Şarj bitiyor

4. Bir de burada yanlış bir anlasilmaya açıklık getireyim. Vangd bu artirimda herhangi bir yukumluluge girmiyor. Aksine AVTER hisse karşılığı şirkete kaynak veriyor. 76 mlyn nasıl ödenecek gibi sorular için. Ayrıca benim extra beklentim ilerleyen günlerde VANET (holding olduktan sonraki unvanı) altında Metro gruba ait bazı şirketlerin de birleşme ile organizasyonu genisletme ihtimali.

Bunlar benim senaryom. Olmazsa dediğim gibi soğuk suyum dolapta. Tavsiye değildir.

5. Tsklr john, o zaman ben de olsam avtere fazla hisse verir, sonra hisse fiyatimi yukseltirim. Boylece avterin arz fiyatini artirmis olurum.. diger turlu yuksek hisse fiyatindan avtere dusuk lot kimseye fayda saglamaz..bu senaryoya gore once asagilar olabilir ytd...avter 76 milyonu vangya nakitmi kagit ustumu verir onu da bilmm.bunlar sag sol cep..

6.  Alıntı Originally Posted by çömez06 Yazıyı Oku
    Tsklr john, o zaman ben de olsam avtere fazla hisse verir, sonra hisse fiyatimi yukseltirim. Boylece avterin arz fiyatini artirmis olurum.. diger turlu yuksek hisse fiyatindan avtere dusuk lot kimseye fayda saglamaz..bu senaryoya gore once asagilar olabilir ytd...avter 76 milyonu vangya nakitmi kagit ustumu verir onu da bilmm.bunlar sag sol cep..
    Ortada elbet bir balans olacak. Bizim yorumlarimiz kurgusal tahminler, senaryo Galip Öztürk un elinde. Daha önce çok şirket kurdum, ana sözleşme hazırladım, sirketleri tasfiye ettim, genel kurullar düzenledim, tadilatlar yaptim. Bu gelismede eğer Vangd holding olacaksa bu kurguyu ben duzenlesem tahsisli sonrası AVTER in VANGD daki payını %50 den aşağı tutardım. Şahsi fikrim.

7. Tesekkurler, spk onayi ne kadar sure alir, sonrasinda 1 ay icinde islem oluyor galiba..

8.  Alıntı Originally Posted by çömez06 Yazıyı Oku
    Tesekkurler, spk onayi ne kadar sure alir, sonrasinda 1 ay icinde islem oluyor galiba..

Sayfa 157/500 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •