Verdiğiniz cevap doğrultusunda kapalı çarşıdan (bi kuyumcudan) 247 tl'ye 80 gram kestirmiştim. Tekrar teşekkür ederim yardımınız için
ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Verdiğiniz cevap doğrultusunda kapalı çarşıdan (bi kuyumcudan) 247 tl'ye 80 gram kestirmiştim. Tekrar teşekkür ederim yardımınız için
ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değiş tokuş için uzlaşı neyin üzerineyse o değerli.Altının seçilmesi metalin cazibesi ve kısıtlı arz sayesinde bin yıldan fazla değiş tokuş aracı olarak kabul görmüş.Geçen yüzyıl ise dolar üzerine uzlaşılmış ancak dolar sahiplerinin politikaları belli ki bu uzlaşıyı yüzyıllarca götüremeyecek.Tarihsel geleneğinden dolayı yine yüzlerce milletin üzerinde en fazla uzlaşma şansı olan altın.Doların hakimiyetinde bile altın silinip atılmamış. Bitcoinde de uzlaşılabilirdi ama dünyada çok insan var,Endonezya,Afrika yerlisine bitcoini kabul ettirmek için herkese çip takacak dünya diktatörlüğünde dikta edilebilecek bir araç.
1475i görmüş, emniyet kemerini hiç çıkarmamalı her an ani bir hızlanma olabilir hafazanallah.!...
Bugun 259 dan fondan cikip altina girdim.1 tl bile yuksegine versem fonun 7-8 gunluk getirisine bedel
Yer İmleri