Sayfa 333/999 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Dolarla direkt alakası olmasa bile mutlaka bir yerlerden bir şekilde alakalıdır.......

Bugün Ege üniversitesi içinde olan kredi yurtlar kurumu ofisine eşimle gittim. Türkiye 470. olan yeğenim için yurt ve kredi prosedürünü soracaktım. Güvenlik ilk ifademi aldı, beğenmemiş olacak ki '' siz bölge müdürlüğüne gidin, burada şu an kimse yok '' dedi. Peki dedik arkamızda kocaman Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik merkezi yazan binaya girdik. 4 bayan oturuyor, başka kimse yok. Onlara yurt müdürü veya çalışanı tanıyıp tanımadıklarını sorunca, birisi telefonundan müdür bayanı aradı ve bana verdi . Müdüre hanımın ilk sorusu açık kimliğiniz nedir oldu. '' efendim ben kız yeğenim için yurt prosedürünü soracaktım '' dediğimde bana '' internet sitemizi hergün düzenli takip ediniz, orada sorularınıza yanıt bulacaksınız '' dedi.

Koltuk garantide olunca, açık kimlik sorulduğunda hamiline kart diyemeyince - boşver gitsin - yapılıyor vatandaş. İnternet sitesini bizde biliyoruz. 8 defa okudum ve benim sorumun yanıtı yok. Bu gidişle olmayacakta. Soruyu şeffaf yanıtlar iseler herkese objektif kriter olur. O zaman koltuktakilerin forsu olmaz. Adam kayırma olamaz.
    Haybeye maaş alıyorlar.Bilgi verse ne olurdu.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by lowdown Yazıyı Oku
    ons dakika da 5 atmaya başladı.genelde gece atardı.şimdi gündüz 5 atıyor gece 15 daha atar bu.
    Arabada 5 evde 15 hesabı.[emoji16]

3. 5.51 den ne oldu da bi anda 5.46 ya basmışlar bugün?

4. ABD 10 yıllıklar ortalığı karıştırdı bugün.

5. İşin kötüsü bütün dünya globalde dolar longlamis durumda.
    Sententler usdjpy longda
    Usdchf longda
    EURUSd ahortta
    Bir tek ne hikmetse gbpusd longda oda artmiyor zaten.
    Heleki goldda yüzde 70 üzeri sentimentler shortta.
    Pala globalde yakaladı milleti trumpda hergun fede giydirip duruyor. ABD 10 yıllıklar bu seviyedeyken kurumlar Eylül 0.50 puan faiz indirimini fiyatlamaya başladı emenuke

Bir şeyler oluyor. Hiçbirşey olmasa da birşeyler oluyor. Altın coştu gidiyor. Petrol çakıldı.

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bir şeyler oluyor. Hiçbirşey olmasa da birşeyler oluyor. Altın coştu gidiyor. Petrol çakıldı.
    EURUSd 1.1251 i satıcılar iyi savunuyor 1.1251 üstüne atarsa çarşı pis karisscak
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Aynen..
    Biz de dolar "..." deliğine sokuluyor..
    Diğer hiç bir EM de böyle bir durum söz konusu değil
    Altın 1500..
    Petrol çakılıyo
    abd 2yr lar ve 10yr lara saldırıyorlar..(güvenli liman)
    Bizde güya para girişi var (dolar düşüyo) borsa neden düşüyo..Bugün neden 1.5 düştük..

Hakkaten çok ilginç..

Sanki biz bayram tatilinde iken bişiler patlayacak

Sayfa 333/999 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •