teşekkürler sn. dudu ve sn.cezer. 70'li yıllarda şirket kurulurken gurbetçilerden para toplanıp ortak yapılmışlar. borsadan alınmamış.sonrada unutulmuş. dediğiniz gibi şirketi aramak gerekecek.
Koç Hold.'in otomotiv şirketlerinden birinde çalışmış ,fiziki olarak çekmecesinde unuttuğu (şirket her yıl sonu prim olarak vermiş) Koç Yatırım hisselerini (Koç Hold. ile birleşmişti) yıllar sonra emekliliğinde evini taşıyınca fark eden bir arkadaş , Koç Holding'den almıştı.
Ancak , o dönemde kaydi sisteme çok yeni geçilmişti !
Fizikilerin, kaydi sisteme geçirilmesi için bir süre vardı sanırım...
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
hisse senetlerinin kaydileştirilmediği için hazineye devrolması kuralını, Anayasa Mahkemesi 2015'te verdiği kararla bozmuş.Sonrasında hisse sahipleri,senetleri hazineye devrolmuş hatta satılmış bile olsa Yatırımcı Tazmin Merkezi'ne başvurarak senetlerin bedelinin tazminini isteyebilirlermiş. Şu ana kadar öğrenebildiklerim bunlar.
Bu başlığı kuran ve katkıda bulunan herkese çok teşekkürler. burada öğrendiklerimi hiçbir okulda öğrenemezdim.iki başlığı da iki kez okudum ve bakış açımı değiştirdi diyebilirim.saygılar.
Tr de ttrak Tüpraş Ereğli kardemird eis ten oluşan portföy sizce nasıl? 5-10 yıllık düşünüyorum
Yer İmleri