teşekkürler sn. dudu ve sn.cezer. 70'li yıllarda şirket kurulurken gurbetçilerden para toplanıp ortak yapılmışlar. borsadan alınmamış.sonrada unutulmuş. dediğiniz gibi şirketi aramak gerekecek.
Koç Hold.'in otomotiv þirketlerinden birinde çalýþmýþ ,fiziki olarak çekmecesinde unuttuðu (þirket her yýl sonu prim olarak vermiþ) Koç Yatýrým hisselerini (Koç Hold. ile birleþmiþti) yýllar sonra emekliliðinde evini taþýyýnca fark eden bir arkadaþ , Koç Holding'den almýþtý.
Ancak , o dönemde kaydi sisteme çok yeni geçilmiþti !
Fizikilerin, kaydi sisteme geçirilmesi için bir süre vardý sanýrým...
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
hisse senetlerinin kaydileştirilmediği için hazineye devrolması kuralını, Anayasa Mahkemesi 2015'te verdiği kararla bozmuş.Sonrasında hisse sahipleri,senetleri hazineye devrolmuş hatta satılmış bile olsa Yatırımcı Tazmin Merkezi'ne başvurarak senetlerin bedelinin tazminini isteyebilirlermiş. Şu ana kadar öğrenebildiklerim bunlar.
Bu başlığı kuran ve katkıda bulunan herkese çok teşekkürler. burada öğrendiklerimi hiçbir okulda öğrenemezdim.iki başlığı da iki kez okudum ve bakış açımı değiştirdi diyebilirim.saygılar.
Tr de ttrak Tüpraþ Ereðli kardemird eis ten oluþan portföy sizce nasýl? 5-10 yýllýk düþünüyorum
Yer Ýmleri