Originally Posted by aydinc Bistte bankalara basarlar Aydinim bu bayram ne kestin Kari kiz ???? 😃😃😃😃😃
Originally Posted by NewsTR İstanbul dan dönüşte yeni havalimanından geleceğiz bu nedir ya 25 tl havaist zorunlu, Metro yok İstanbul da yaşanmaz. İzmirin kıymetini bir kez daha anladım Ustad Siz birde ankarayi deneyin Trafik akiyor akiyor...
Yeni havaAlani ile işim olmaz , güvenli olduğunu düşünmüyorum Pegasus ile SAW'tan uçarım her daim
Originally Posted by admustafa GPG favori Tacirler riski yönünden plase Kare süpriz. At yarışı tahmini gibi oldu ama şimdilik böyle. Bu arada ons fena oyunlar oynuyor, ne oynaktı bugün.1534 dolara çıktı şimdi 1500 dolar 34 dolar düşüş oldu. Az önce emtia raporunu paylaştım İş Yatırım'ın 1500 altınada inmiş Ortalık çok karışık[/QUOTE] KRF GPG bence güzel
Originally Posted by Webster Aydinim bu bayram ne kestin Kari kiz ???? Hasan abi güzel hayırlı şeyler olacak
Originally Posted by Webster Ustad Siz birde ankarayi deneyin Trafik akiyor akiyor... Ankarayı da bilirim metro yok düzgün bakalım Mansur başkan yapacağım diyor.
Originally Posted by aydinc Yeni havaAlani ile işim olmaz , güvenli olduğunu düşünmüyorum Pegasus ile SAW'tan uçarım her daim Bak aydinim ilk defa sana katiliyorum Sirf sabiha gokcenden ucmak icin pegasusun mezar gibi koltuguna ben de cok oturdum...
Originally Posted by aydinc Hasan abi güzel hayırlı şeyler olacak Buluştunuzmu siz?
Forum Rules
Yer İmleri