Valla bu mail kullaniliyormu 5 tane mail attım ama ertesi gün iki mail iciin bu mesaj iletilemmez falan diye dönüş geldi
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla bu mail kullaniliyormu 5 tane mail attım ama ertesi gün iki mail iciin bu mesaj iletilemmez falan diye dönüş geldi
burada karadumanın komplolarına tepki gösterdim diye nikimle dalga geçildi patronun adamı olmakla itham edildim bazıları için pozitiflik sanırım toz pemle hayaller kurmak ve o yolda yürümek geliyor sanırım ama hayat hiçte öyle toz pembe değil olmadığını anlatmak asıl pozitiflik neyse bunların artık bi önemi yok izleyip göreceğiz ne olacağını
Yok dalga geçmiyorum patron dahil hepimiz aynı gemideyiz... nasıl bu izo nun ALTIN çıkarılacak arazi si bolmu? Şimdiden Ortaklık hazırlığı yapalım
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...
Sen SPK nin nasıl kucuk yatırımcıyı kistrittiginin farkında değilsin sanırım.
Borsa dışında zoraki 98 bulacak
Borsa dışında satma hakkı ortaklıktan çıkarma hakkı değerleme raporu ile oluyor
Bu raporu şirket hazırlıyor SPK onayliyor
Çetelerin elindeyiz
Bakın bakalım borsa dışında fiyatlar nasıl belirleniyor .Umarım ortak bırakır bizi bende razıyım .bu adamların nesine guvenecen daha 3 kuruş çalmak için uğraşıyorlar .ya 3 yıl sonra 10 TL den ortaklıktan cikariyom derse ne olacak degerleme raporu kendi elinde
http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...20141112-7.htm
Son düzenleme : garip_borsacıı; 16-08-2019 saat: 16:45.
MADDE 6 –*(1) Ortaklıktan çıkarma ve satma haklarının kullanımına ilişkin süreçte bedel Türk Lirası olarak tam ve nakden ödenir.
(2) Ortaklıktan çıkarma hakkının kullanılmasında satım bedeli olarak;
,
2) Borsada işlem görmeyen pay gruplarının her biri için; işlem gören sadece bir pay grubu bulunması durumunda bu gruba ilişkin olarak bu fıkranın (a) bendinin (1) numaralı alt bendi hükmü çerçevesinde tespit edilen fiyat, işlem gören birden fazla pay grubu bulunması durumunda ise bu gruplara ilişkin olarak bu fıkranın (a) bendinin (1) numaralı alt bendi hükmü çerçevesinde tespit edilen fiyatların aritmetik ortalaması,
b) Payları borsada işlem görmeyen ortaklıklar için, her bir pay grubuna ilişkin fiyatın tespiti amacıyla hazırlanan değerleme raporunda belirlenen bedel
dikkate*alınır.
(3) Satma hakkının kullanımına ilişkin adil bedel ise,
b) Payları borsada işlem görmeyen ortaklıklar için bu maddenin ikinci fıkrası çerçevesince hazırlanan değerleme raporunda belirtilen bedel ile*hakim*ortak konumunun kazanıldığının veya hakim ortak konumunda bulunup ek pay alındığının kamuya açıklandığı tarihten önceki bir yıl içinde Kanunun 26*ncı*maddesi çerçevesinde zorunlu pay alım teklifi yapılmış ise bu fiyatın karşılaştırılarak bulunan en yüksek bedel
olarak*kabul edilir. Bu maddede belirtilen süreler içinde gerçekleştirilen işlemler ile ilgili olarak Kurulca Kanunun 101 ve 107*nci*maddeleri uyarınca işlem yapılmasına karar verilmesi durumunda, bu süreler hesaplama dönemlerine*dahil*edilmez
Yer İmleri