Sayfa 609/999 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1.  Alıntı Originally Posted by ruzgar50 Yazıyı Oku
    Acaba müdahaleden neden vaz geçtiler dovizin biraz yükselmesine izin verdiler
    Bugüne has değil,bayram ertesi öğlenci memur sat tuşunu kullanmadı.İzinde midir veya hangi gün basmaya başlar izlemek lazım.Birisi kendisini aramıştır herhalde,gelirse saat 3 de teşrif eder. Hedefime gelen longlarımı postaladım.

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    6.28 euro ve 6.89 sterlin alarak zaman geliyor artik demeye basladim..
    portfoy / 10 oraninda aldim..ytd
    cöp dolari yine almadim, altin 280 bu ay sonu hedef ile devam..ytd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    dün dolar satışı için erken demiştik..
    5.7280

8 kuruş koydu nerede ise..
    ZK lar ile ilişkilendiriliyor ama MB nın komple görevden alınması yanında çok gereksiz bir ayrıntı kalır bu ZK açıklaması..
    DOLAR dakigidişin ardından başka bişiler çıkabilir..

2017 de de normal bu tepki falan derken bi gece yarısı ABD vizeleri durdurdu idi.

5.77 79 normal direnç bölgesi oraya kadar gitmesini beklerim..
    Günlükde bolingerin üst bandındayız..
    4 saatlikde deldik geçtik 5 kuruş..
    Merhaba gund. Düşüşte 5.31 beklentiniz tutmadı. Eh sizden etkilenip de dolar almayanlar olduysa kimbilir ne düşünüyorlardır. Bu işler böyledir. Borsa ya da dolar düşünce dibin dibi, yükseğin yükseği telaffuz edilir. Yıllarca bu forumu takip ederim. Bu hep böyle olmuştur. Ama maalesef bu tür beklentiler hatayı da bereberinde getiriyor. Bence piyasaların normal işlediği zamanlarda alınan dolar asla enflasyon oranı altında getiri sağlamaz. Bugün zarar ettiriyor gibi gözükse dahi yarın fazlası ile getirisi olur. Bu mesajımı eleştiri olarak algılama. Gerçekleşen bir durumu göstermek için yazdım. bol kazançlar.

5,7350 vurdu ve çekecek gibi durmuyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Merhaba gund. Düşüşte 5.31 beklentiniz tutmadı. Eh sizden etkilenip de dolar almayanlar olduysa kimbilir ne düşünüyorlardır. Bu işler böyledir. Borsa ya da dolar düşünce dibin dibi, yükseğin yükseği telaffuz edilir. Yıllarca bu forumu takip ederim. Bu hep böyle olmuştur. Ama maalesef bu tür beklentiler hatayı da bereberinde getiriyor. Bence piyasaların normal işlediği zamanlarda alınan dolar asla enflasyon oranı altında getiri sağlamaz. Bugün zarar ettiriyor gibi gözükse dahi yarın fazlası ile getirisi olur. Bu mesajımı eleştiri olarak algılama. Gerçekleşen bir durumu göstermek için yazdım. bol kazançlar.
    MB 4-5 puan faiz indirir
    Dolar zıplar sonrasında düşer demiştim..

Keşke onu da alıntılasa idin
    5.76 da idi dolar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Bence en fazla piyasayı suriye konusu tedirgin ediyor.
    Suriye'de Türk Konvoyunun Esad güçlerince vurulması haberi bizde doğrudan haber olarak fazla yer almadı...

Bizde yer aldığı kadarı ile 2-3 sivil öldü...(Askeri konvoy vuruluyor sivil ölüyor gel de inan)

Oysa yabancı kaynaklar, olayda, birçok askerin öldüğünü, BMC kirpiler ve tankların imha edildiğini yazıyor.

Hala Fırat'ın doğusu diye mangalda kül bırakmıyoruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Kurdaki hareketliliği gören, BİST de yükseliyor sanki...

Yabancı para cinsinden kredi borcu olan şirketlerin hisseleridir varsan baksan.

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    6.28 euro ve 6.89 sterlin alarak zaman geliyor artik demeye basladim..
    portfoy / 10 oraninda aldim..ytd
    bi haber fiyatlaniyor lakin neyi fiyatliyor bugun yarin ogreniriz..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 609/999 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •