Originally Posted by Webster Bence oyle degil Babasi copcu olan ona ozenirmi Yada kapici Ayni sekilde bir alkolik kamyon soforu olsa yine ozenmezdiniz Yani baska birseye ozenebilmeniz muhtemeldir [emoji848][emoji848][emoji848] Babam Kemal Sunal gibi kapıcı olsaydı büyük ihtimalle ona özenirdim. "Kapicilar kralı"..
Originally Posted by Webster Siz peki Cidden hurdacimisiniz Keşke hurdaci olsaydım.Çok sevdiğim bir meslek.
Originally Posted by Webster Abi diyelim Dayi diyelim Emmi diyelim...secin birini simdi emekli diyemeyiz Emmi nasıl olur mu..
Originally Posted by boschyatirim Emmi nasıl olur mu.. Ama basina bir isimde lazim Ramiz emmi nasil?
TCD ve GPG'den bugün parayı kapan koşmuş cafeye İşler açıldı yani😄
Originally Posted by myfinans TCD ve GPG'den bugün parayı kapan koşmuş cafeye İşler açıldı yani Bugün çaylar sn.webster'dan
Originally Posted by admustafa Bugün çaylar sn.webster'dan Caniniz sagolsun ustadim lafimi olur... ☕☕☕☕🍵🍵🍵🍵 Buyurun caylar...bir de muzik acayim size... Onur akin...gaybana geceler...
Originally Posted by myfinans TCD ve GPG'den bugün parayı kapan koşmuş cafeye İşler açıldı yani😄 Ustad yat uyu aksama vardiyaya kalkacaksiniz 😃
Forum Rules
Yer İmleri