Karaduman geldi forum şenlendi.
Karaduman arada 50/70 /100 TL yazda moralimiz düzelsin
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karaduman geldi forum şenlendi.
Karaduman arada 50/70 /100 TL yazda moralimiz düzelsin
Sayın arkadaşlar yeni alanlar eski alanlar maliyet ne olursa olsun spk BIST ve cimere magduriyetimizi yazalim lütfen
Eğer kottan bu şekil çıkarsa
BIST dışında 98 i bulursa
Değerleme raporuna kalacak işler yada son 1 yılda pay alımı yaptı ise hangisi buyukse o fiyat
Muhtemelen değerleme düşük çıkarırlar
Son 1 yildaki pay alımı 20.12 gene ordan ortaklıktan çıkarırlar satma hakkida aynı şekil
Borsada iken son 5 yıllık ao dan 26 TL cikar
Lütfen yanlış yorum yapmiyorsak BIST dışına bu şekil çıkarsa zarar ederiz
Yetkili kurumlara yazalım lütfen hemen sirkeli günde 2/3 mail atalım
16 iş günü kaldı çağrı bitince biste başvuru hakları var
Lütfen SPK BİMER cimere yazalım
Bazı arkadaslar SPK onayını görmemişler ancak SPK bulteninde açıkça belirtiyor
BIST kotundan çıkmak amacıyla yapılacak pay alımına onay verdik diyor
Tebligdede pay alımı sonrası bistin izni ile kottan çıkar diyor
Şirkette aynı maili bana attı cagridan sonra bistin bizi kottan çıkarma durumu var dedi
Lütfen kurumları ayağa kaldıralım
![]()
Zorunlu pay alım teklifi tamamlanmasından sonra şirket borsa kotundan cikarilabilir ibaresi ne demek
Çıkarılması garanti değil olarak anlaşılması gerekmezmi.
Bu gayet net olarak şirketçe belirtilmiş.
Bazılarının dediği gibi olsaydı pay alım sonunda borsa kodundan çıkarılacaktır
Demesi gerekmezmiydi.
Öyle anlaşılıyor olduğu varsayımıyla şu soruyu sorma hakkım yokmu.
20.12 pay alım teklifi onaylanmasının Kottan çıkma onayi anlamı taşımadığını çıkarmak
Mantıklı değil midir.
Bunlari yazınca ne için karşı çıktıklarını amaçlarını anlamakta zorlaniyor insan
Hayırlısı ne diyelim herkes anlamak istediğini
Anlar doğru veya yanlış cüzi bir hisseyle beklemeye devam
27 demekki cebte,ben öyle anladım![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Sayın Garip Borsacı, sen sonraki pay alımı sürecinin tamamlanmasından sonra zaten bi şekilde işlerini halledip onay alırlar gözüyle bakıyorsun. bu noktada kesinlikle haklısın ama bunun çaresi o yazdığın kurumlara şikayet dilekçesi yazmak değil inan ki. Hepimize otomatik hazır cevap veriyorlar. Geçen sene çocuğun okulunda sorun oldu müdüre dedim sizi şikayet edeceğim yanlış yapıyorsunuz" bana "senin şikayetinle sanki bana bi şey olacak "dedi. Adam o kadar emin ki arkasından doğru dedim ve O gün kurumlardan ümidi kestim.Ancak sosyal medyadan falan sesini duyurunca ilgileniliyor. Zorunlu pay alımı sonrasında çıkma izni için başvurduğunda sosyal medyadan diğer medyadan gündem oluşturabiliriz. Benim aklıma bu geliyor.
Yer İmleri