Sayfa 309/417 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1. Sıkıntı yok üstad gönüller bir olsun ama şunu farkettim tahta kontrol altında ben kademeleri kaldirdikca beş kuruş beş kuruş alttan alım kademesini yükselttiler bugünlerde alım tarafinda pek gözükmek istemiyorlar sanırım ama yüklü bir satış konsa tahtaya sanırım seve seve alırlar

2.  Alıntı Originally Posted by dogruhisse Yazıyı Oku
    Sıkıntı yok üstad gönüller bir olsun ama şunu farkettim tahta kontrol altında ben kademeleri kaldirdikca beş kuruş beş kuruş alttan alım kademesini yükselttiler bugünlerde alım tarafinda pek gözükmek istemiyorlar sanırım ama yüklü bir satış konsa tahtaya sanırım seve seve alırlar
    Tahta kontrol altında orası apaçık. Yüklü bir satış girseydiniz kesin hüpletirlerdi
    Malda toplu park etmiş. Malın toplu olması da aslında çok iyi.
    Bilançolar düzelince faydasını görürürüz
    Bugün poltk'in güzel yönlerini görmek istedim.

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

3.  Alıntı Originally Posted by batu34 Yazıyı Oku
    Tahta kontrol altında orası apaçık. Yüklü bir satış girseydiniz kesin hüpletirlerdi
    Malda toplu park etmiş. Malın toplu olması da aslında çok iyi.
    Bilançolar düzelince faydasını görürürüz
    Bugün poltk'in güzel yönlerini görmek istedim.

Batuhan
    Bugün saat 17,30 69,75 e kadar kademeleri alıp bıraktım 69,95 kademesini alan arkadaşlar a selam olsun. Aynen üstad ben de malın toplu olmasına tavim. En sevdiğim yanı vurkac ci ky pek yok kâğıtta ben işler duzeldikce piyasada bilançolarında guzellesecegine eminim ve hala bu şirket dikkat cekmedi ve atılımını yapmadı henüz. Saygılar...

Ben de son günlerde 70 ortalama ile 500 adet verdim, biraz Altın tarafındayım.
    Aslında Altın hafta sonu iyi yükselmişti, güzel de kar bırakacaktı ancak pazartesi bizim piyasaların açılışında sert geri gelince veremedim. Altın varant satıp POLTK e güzel bir limitsiz girecektim olmadı malesef.
    Neyse Altın çıkarsa benim yine döneceğimi bilin istedim.

5.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Ben de son günlerde 70 ortalama ile 500 adet verdim, biraz Altın tarafındayım.
    Aslında Altın hafta sonu iyi yükselmişti, güzel de kar bırakacaktı ancak pazartesi bizim piyasaların açılışında sert ekgeri gelince veremedim. Altın varant satıp POLTK e güzel bir limitsiz girecektim olmadı malesef.
    Neyse Altın çıkarsa benim yine döneceğimi bilin istedim.
    Ben de de biraz altın var ama sepet mantığı ama iyi oluyor diğer yerler eksiye dönünce bu artı oluyor dengeleniyor, yatırım yaparken sepet mantığı çok güzel bunu yaşadım ve önemini her geçen gün daha iyi anladım. Altında kazanç çift yönlü oluyor hem altın artarsa artı yaziyor hem de dolar artarsa artı yaziyor, dolara yatırım yapmanın gerçekten bir anlamı yok onun yerine altın, altın, altın...

Ben altında daha küçük miktarda yatırım yapıyorum ama ons altın almıyorum, Alım varantı alıyorum. Kaldıraçlı işlem olduğundan Altın 5 usd çıktığında varant yaklaşık yüzde 10 çıkıyor.
    Yani Trump bir tweet attığında 50 USD çıktığını düşünün. Her 5 usd yükselişte yüzde 10.
    Tavsiye etmiyorum yani onu da söyleyim. Çıkışta nasıl kazandırıyorsa düşüşte de tam tersi aynı oranda kaybettiriyor. Doğru tarafta olmak önemli.

Portföyünün yüzde 5 inden fazlası adamı sarsar yani.
    Benim amacım oradan kazanıp POLTK e limitsiz dalmak. Haydan huya gibi düşünün.

7.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Ben altında daha küçük miktarda yatırım yapıyorum ama ons altın almıyorum, Alım varantı alıyorum. Kaldıraçlı işlem olduğundan Altın 5 usd çıktığında varant yaklaşık yüzde 10 çıkıyor.
    Yani Trump bir tweet attığında 50 USD çıktığını düşünün. Her 5 usd yükselişte yüzde 10.
    Tavsiye etmiyorum yani onu da söyleyim. Çıkışta nasıl kazandırıyorsa düşüşte de tam tersi aynı oranda kaybettiriyor. Doğru tarafta olmak önemli.

Aman üstad tehlikeli sularda kulaç atiyorsunuz )) kaldiraci fazla yüksek kullanmayın bir anda sıfıra iner, ben altin fon aliyorum bes lerde de yüzde 25 kadar altındayım, umarım çok kazanırsınız da altın da politeknikte harcarsınız )))

8.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku

Butun yazdiklarin çöp artık benim için değerli kardesim .Varant ,viop ....10 yıl her defasında kazan 1 işlemle sermaye ni sifirlayabilirsin.

Varant ve viop ta kazanan %0.1 kişi ben olma sevdasına düşme.

Varant ve viop kumardir ,yatirimcilik değil kumardir apaçık .

Umarım varant kumarindan dönersiniz .Kendinize yazık etmeyin

Ben gldtrf altın fonu alirim yıllardır dolara yatırım yapmak için .Hem ons hem dolar ikili kazançtır .

Doğru hisse üstad la aynı kafadayiz o zaman .

Sayfa 309/417 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •