Bunun mantığı nedir acaba.. MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunun mantığı nedir acaba.. MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne güzel değil mi..tek derdi mevduat faizlerini düşürüp fakir ve orta gelirli halkın 3 kuruşunu almak olan bir ekonomi politikamız var. dolar altın her gün rekor tazelesin ama bankalar baskı nedeniyle faiz düşürsün..dolara altına girerek risk almak istemeyen gariban yatırımcı ya gitsin parasını harcasın ya da gayrimenkul alsın, betona gömsün parayı..yeter ki tüccarlar ve mütahitler zarar etmesin onların çarkı dönsün..parababaları da altınla dolarla servetine servet katsın..
Forumdaşlar artık tl faizle uğraşmayın. Ya dolar yada altın alın. Yıl sonunda dolar 7 civarında bitirir. Merkez faiz arttırana kadar da satmayın.
Kuyumcunuzdan hurda gümüşte alabilirsiniz. Alım satım arasında en az fiyat farkı hurda gümüşte. Görüntü minik misket toplarının birleştirilmiş hali .
6 ay once fazilerin 15 e gelmesin soylemisdim! Turkiyeli degilim ama sanki tahminlerim cok da kotu degil!
sadece tarihi kullaniyorum!
Tren kalkıyor, son vagona kalmayın.
Yer İmleri