TCD için yatırımcı sayısı 219dan 62ye düşmüş gibi bir veri var tefasta. Dogru mudur? Kârı alanlar çıktı galiba
Originally Posted by xman 974 Yine bugün borsa 95binlere gidiyor, fakat TCD hisseleri çoğu + yapıyor, BAGFS galiba%5 civarında pozitif Hisselere nasıl erişebiliyorsunuz acaba
Originally Posted by Blackhawk48 Adamlarda limit falan yok, borsa düşmüş çıkmış çok da etkilemiyor 😆 Açığa satış yapıyorlar yüksek ihtimal.
Originally Posted by Sulo TCD için yatırımcı sayısı 219dan 62ye düşmüş gibi bir veri var tefasta. Dogru mudur? Kârı alanlar çıktı galiba Sulom gurbanin olan yapma Kimsenin ciktigi yohtur... Bende gecen gun oyle dedim ama o verinin yanlis oldugunu soylediler... Ayrica suan cikmak kadar sacma birsey olamaz. Kalkan fuzeye binilir inilmez...
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by diproyal Günde iki kez yükselen fon yapmışlar. Borsa yatırım fonları gibi maşallah Bir ara FIL meşhurdu gerçi hala para piyasasında iyi getiriyor. Şimdi öldü. Bakalım TCD aşkımız ne kadar sürecek.... 50 milyon TL ye kadar sıkıntı yok dedi tacirler değişken fondan görüştüğüm Burak Bey.
Originally Posted by sevinen Açığa satış yapıyorlar yüksek ihtimal. Yok ya Aradim konustumda Ne dedi anlamadim Karsilikli bilmem ne dedi...
Originally Posted by Webster Tamamen benim etkim ustadim Zengin cevreme ovdum Originally Posted by sevinen 50 milyon TL ye kadar sıkıntı yok dedi tacirler değişken fondan görüştüğüm Burak Bey. Sanırım Sn. Webster'in çevresini fakir sandınız 50 milyon haftaya dolar
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Originally Posted by diproyal Sanırım Sn. Webster'in çevresini fakir sandınız 50 milyon haftaya dolar Ben benim cevremin en fakiriyim Dun bir tanidigim senin hatrina gireyim dedi 100k atti😃 Millet parayla oynuyor...
Forum Rules
Yer İmleri