Originally Posted by Webster Tcd tahminen mk 863 yapti Twitter'da yayýnla üstadým Eral Karayazici gibi
Originally Posted by Webster Tcd tahminen mk 863 yapti Tahminden ziyade beklenen deðer gibi olmuþ bu
Hey allahým ya. Elbette x. Ýzninizle bir süre oran yazýp rezil olmamayý planlýyorum platforma. Hem belki de unutulüzum, bir ümit 😃😃
Originally Posted by Blackhawk48 Twitter'da yayýnla üstadým Eral Karayazici gibi Webster akyazici diyeyim Hokumettende destek alirim soyadim sebebiyle😃😃😃 Originally Posted by admustafa Tahminden ziyade beklenen deðer gibi olmuþ bu Yuzde 95 guven araliginda beklenen degerim 863 tur ustadim 😃😃 Eee rattan pahalli ustadim
Originally Posted by verytired Hey allahým ya. Elbette x. Ýzninizle bir süre oran yazýp rezil olmamayý planlýyorum platforma. Hem belki de unutulüzum, bir ümit 😃😃 Neden rezil olduðunuzu düþünüyorsunuz paylaþýmlar yaparak öðreniyoruz bizde doðrusunu yanlýþý Yeni paylaþýmlar bekliyoruz sizden
Originally Posted by admustafa Neden rezil olduðunuzu düþünüyorsunuz paylaþýmlar yaparak öðreniyoruz bizde doðrusunu yanlýþý Yeni paylaþýmlar bekliyoruz sizden Tabiki Forumda yanlisinda surekli israr eden kisiler oldu zamaninda bilesik mk hesabinda Ama bikmadan usanmadan yanlisina dogru dedi Ve hala aramizda yaziyor Onsuzda olmuyor haaaa Demi sayin bankaci 😃😃😃
Originally Posted by Blackhawk48 Twitter'da yayýnla üstadým Eral Karayazici gibi Yorumunuz ne ustadim Bist rekora kosuyor Tcd bu gece ne yapar 863 olurmu sizce???
Originally Posted by Webster Yorumunuz ne ustadim Bist rekora kosuyor Tcd bu gece ne yapar 863 olurmu sizce??? Sayýn Webster, eksi yazmaz deðil mi?
Forum Rules
Yer Ýmleri