Sayfa 175/279 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon
Arama sonucu : 2232 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: DERHL - Derlüks Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Raci Şaşmaz’ı mı transfer etsek dengeden tecrübeli!
    orasını bilmem ama 6 Şubat 2019 tarihli genel kurul toplantısında 3 yıl süre ile görev yapmak üzere Görkem Sevindik yönetim kurulu üyeliğine seçilmiş.Bundaki amaç şirket faaliyetlerini geliştirmek,marka ve piyasa bilinirliğini oluşturmak,iştirakindeki yönetimi daha etkin ve verimli kullanmak ve kurumsal yapının oluşmasında fayda sağlamakmış.Halka razdan sonra 6 ayda bu amaçlara ulaşılmış olmalı ki yollar ayrılmış

2. 7.000 puan endeks gitti bir kademe koymadı . Kefeniniz olur inş.

3. Şimdide mal dağıtılıyor algısı oluşturmaya çalışıyorlar.ne halt yiyeceklerini biliyorlardır umarım gene dengesiz hareketlere başladılar.ytd

Saatlik MACD tepki gelecek diyor, yönü meçhul..
    Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
    Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!

5. Ne günlere kaldık. Bir kere dürüst bir yönetim göremeyecekmiyiz şirketlerde. 2.66 halka arz ediyorsun. Sen bu şirketin başında bostan korkuluğumusun. Neden sessizsin. Halka arz yaptın diye adam mı oldun. Ne olacak kan ağlayan yatırımcılar. Sen gününü gün et. Mazlumun ahı asla kimsede kalmamıştır.

Alıntı Originally Posted by hujman Yazıyı Oku
    Ne günlere kaldık. Bir kere dürüst bir yönetim göremeyecekmiyiz şirketlerde. 2.66 halka arz ediyorsun. Sen bu şirketin başında bostan korkuluğumusun. Neden sessizsin. Halka arz yaptın diye adam mı oldun. Ne olacak kan ağlayan yatırımcılar. Sen gününü gün et. Mazlumun ahı asla kimsede kalmamıştır.
    Kabahat onlarda değil halka arzda komisyonlarını alıp bu işe sessiz kalan başta SPK ve BIST olmak üzere aracı kurumlarda..

Kokmuş sebzen var, biri diyor gel benim eşek çiftliğim var yerler, satmaz mısın? Eşek çok..

8. Şimdi kağıdı kaldırsalar atlayacak adam çok..düsen kağıda kimse gelmez bakın adese Ozgyo Cemas hareketli olunca millet giriyor.yatan aslandan gezen tilki iyidir demişler....ytd

Sayfa 175/279 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •