Sayfa 953/999 İlkİlk ... 453853903943951952953954955963 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 7,617 - 7,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Atasinlarda biraz hem cumbus olur hemde kendilerini hizlica bitirirler. Atanmis bir adam 5 milyon kisinin oyunu almis bir kisiyi yerinden etmekle tehdit ediyor. Yikarlar ortaligi

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    imamoğluna bir sonraki c.başkanlığı seçimini kazanması için bulunmaz fırsat sunarlar..!!

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    imamoğluna bir sonraki c.başkanlığı seçimini kazanması için bulunmaz fırsat sunarlar..!!
    Mağdur olmuş olur. Halkımız mağdurun yanında yer alır.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Mağdur olmuş olur. Halkımız mağdurun yanında yer alır.
    tabii kayyım sonrası memleketi turlarken bir helikopter kazası vs. planlamıyorlarsa..!!

4. bugün cuma hafta sonu riskini almak istemeyenlerin satışlarıyla gene gömerler bencamini mi
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    bugün cuma hafta sonu riskini almak istemeyenlerin satışlarıyla gene gömerler bencamini mi
    Hafta sonu USD için değil, TL için risk var.
    Kayyum lafları ayyuka çıktı.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Hafta sonu USD için değil, TL için risk var.
    Kayyum lafları ayyuka çıktı.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bilinçli çıkartılmış olabilir mi aklımda deli sorular
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Kayyum %100 ne zaman olur yakinda belki bu hafta
    Hazir bu amerigan fed kerizleri faiz indiriyor para basma konuşulurken aradan cikartalim bu isi diorlardir belki de
    neyi yüzde 100 ya..

ne kadar da kolay normalleştiriyorsunuz.. o zaman sizin aklınızla seçimde yapılmasın.. aynen tek adam sonusuza dek devam..

kayyum mayyum bilmem.. öyle birşey olursa 1 TL vergi verirsem silksinler... dolaylı aldı aldı alamadıklarını babayı alır..

mtv, emlak, trafik şu bu.. hayat idamesinde minimum harcama garantiside cabası..

dönsün bakalım çarklar görelim... görürüm esnafı, sanayici, bankacı şunu bunu...

8.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Felaket tellalı diyeceğimiz bu tiplerin en büyük hatası, hükümetin hasar kontrolü amaçlı tedbirlerini öngörememeleridir.

Nasıl mı? Bu şahıslar hükümetin hep hata yapacağını, her gün lineer bir şekilde işlerin kötüye gideceğini öngördüler. Ben şahsen "ihtiyatlı kötümserlik" adını verdiğim analizimle kötüye gidişin kaçınılmaz olduğunu ama düz bir şekilde değil de kısmi iyileşmelerle (testere formatında) gerçekleşeceğini söyledim. Bu durumun kademeli işlem yapmak için son derece elverişli bir ortam yaratacağını belirttim. Bu uzmanların söylemlerine inanan bir çok insan bütün varlığı ile dolarda 6 tl'nin üzerinde maliyetli pozisyonlar oluşturdular. Dolar düştüğünde ekleme yapacak güçleri kalmamıştı.

Bu uzmanların kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, yalnızca siyaseti okuma kapasitelerinin olmamasına bağlıyorum. Eksik dünya görüşü ile siyasetin, sosyolojinin dinamiklerini göz ardı ederek yalnizca ekonomik parametrelerle yorum yapmalarının sonucunda hatalı çıkarımlar yapmışlardır, daha ötesi değil.
    Elalemin lafıyla iş yaparlarsa olacakları bu.

Sayfa 953/999 İlkİlk ... 453853903943951952953954955963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •