Sayfa 127/1000 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Durumu ciddi kritik olanlar var aramizda
    Tcd yi ben dusurmusum
    Adama bak yaw 😃😃😃
    Adam benim iyi niyetimi sorgulamis
    Lan ben kotu niyetli olsam bu forumda tanimadigim biri tcd iyi dedi diye direk 200k girermiyim...dolar duser benden bilir...tcd duser benden bilir...allah sana sifa versin ortagim
    rahmetli YAŞAR ERDİNÇ devamlı "PARANIZ SAĞLIĞINIZI BOZMASIN" derdi
    bence siz forumun neşe kaynağısınız aldırmayın siz bu tür laflara
    size yapılan ithamları okuyunca nedense bu söz aklıma geldi

2.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    ben de çözemedim mkk güncel mi değil acaba portföyü bölünce bu rakam çıkıyor.ama diğer fonlarda güncelleme yok aynı değerler.
    Geçen pazar gecesi baktım %150 mk görünüyordu yazdım hatta buraya sabah uyandık Webster %300 yapmış dedi.

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Önceki mesaj da yazmış arkadaş yönetici açığa satış filan yapıyormuş gün içinde.
    yapması lazım bende yazdım bugün birçok kez trene bakar gibi tek yöne yatırım yapılmaz ki ne yönese o yöne oynarsın çakarsın ters yüz her türlü profesyoneller para kazanır açığı kapalısı longu şhortu viopu türevi baktın düşecek ana kağıtlara çak geç vb her türlü oyna

4. Mkk portaldan ben de baktım. Portföyümdeki hisselerin Perşembe fiyati yazıyor. Yani 1 gün önceki fiyati bence Tcd nin.Rakami yuvarlamislar. Mkk portal genelde takip ederim 1 gün geç yansıyor.
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    1,42 görünüyor yuvarlama mkk.
    SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    yapması lazım bende yazdım bugün birçok kez trene bakar gibi tek yöne yatırım yapılmaz ki ne yönese o yöne oynarsın çakarsın ters yüz her türlü profesyoneller para kazanır açığı kapalısı longu şhortu viopu türevi baktın düşecek ana kağıtlara çak geç vb her türlü oyna
    Bende yazdım gündüz, ne yapıyor bu böyle olmaz al bekle filan diye

6.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Geçen pazar gecesi baktım %150 mk görünüyordu yazdım hatta buraya sabah uyandık Webster %300 yapmış dedi.
    MKK'ya değerleri kim giriyor acaba?
    Fon sisteme doğrudan bilgi girişi yapabiliyordur belki.

7.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    1,42 görünüyor yuvarlama mkk.
    nerde görünüyor hisse portföyü artı eksi dengeli gibiydi bugün tabi ağırlıklarını bilmiyor gün içi işlemler açık kapalı türev onsu vb

8. ben hala gerçek olmadığını düşünüyorum tcd'nin umarım verilerde hata yoktur.çok da yeşillenmek istemiyorm pazartesi görelim artık.

Sayfa 127/1000 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •