Sayfa 24/153 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 1220 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Oralet Osman'dan Inciler

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Soda A.Ş. 1,5 ay önce rapor açıkladı kül fiyatları arttı diye ama Soda sayfasında ısrarla kül fiyatları çok düştü diye yazan ve defalarca belirtmemize rağmen bunu ısrarla yazmaya devam eden neandertal arkadaşlar var aramızda. Basmıyor demek kafa.

Harbiden cok guzel bu Osman. Tam boyle birseyleri dusunuyordum. Tatanga.

Yahu 3-5 sayfa once atalay isimil arkadas: "Tweeterdan duydum, bilmiyordu, sayenizde ogrendim, sagolun" dedi. Bir de buna bak.

Sen muthis bir yeteneksin resmen.
    Son düzenleme : 666; 07-09-2019 saat: 00:03.

Baktikca guluyorum. 10/10. Muahahahahaha

1:00'da. Minister Of Education.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,105
    hisse başlıklarında, ilgisiz video, resim paylaşmanın da yasak olduğunu biliyor olmanız lazım.

sonra mod ceza verince, niye verdi oluyor..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    hisse başlıklarında, ilgisiz video, resim paylaşmanın da yasak olduğunu biliyor olmanız lazım.

sonra mod ceza verince, niye verdi oluyor..
    Sirket bilancosunda yazmis, israrla hala kul fiyatlarinin dustugu yaziliyor son 1 ay. Tam konu ile alakali degil mi?

Videoyu oraya koymadim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,105
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sirket bilancosunda yazmis, israrla hala kul fiyatlarinin dustugu yaziliyor son 1 ay. Tam konu ile alakali degil mi?

Videoyu oraya koymadim.
    başlıkları karıştırdım, osmanın linke tıklayınca kendimi burada buldum..

soda ile ilgili resim ve devamını görünce yazdım..

kaza ile insan ölüyor, neyse ki, kimseye bir yaptırım uygulamadım.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

7. Federaller burayı da bulmuş, malları saklayın beyler, sevkiyatı hava kararınca yapıcaz.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    Pokemon gibiler amk. Kekonun silahı bollinger bantları, yucinin silahı da yeşil okları. Şimdilik dost gibiler ama bakalım mücadelenin galibi kim olacak.

Cortes gibi İnkalara dost ayağına gidip koca kıtanın .... bellemesinler de...

moderatör soda diyor, giriyor çıkıyor siliyor,

Masumane paylaşımlarımlarımız talan oluyor,

Agrasif soda vampirlere yem oluyor,

Neandertal sapiens e kafa tutuyor,

Olmuyor cancağızım olmuyor. Soda yâreme derman olamıyor.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Sayfa 24/153 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •