Sayfa 139/1000 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Aynen öyle üstadım. Elimde bir kaç fon var ama içlerinde en şeffaf olarak gördüğüm ama maalesef portföyde en az tuttuğum fon EID. Esasen muhteviyatındaki hisselere çok da yabancı değilim ama bir taraftan fon kurucusu şirketin geçenlerde aldığı ceza, diğer yandan öngörülebilir bir karşılaştırma ölçütüne sahip olmayışı ve en önemlisi T+2 valör saplantım nedeniyle agresif alışlar yapmaktan çekinmekteyim. Ki aylık bazda yakaladığı % 6'nın üzerinde ve benim için makulün çok ötesinde olan kazanca rağmen. Sanırım benden yatırımcı olmaz. Halbuki daha ne ister bir yatırımcı fonundan değil mi ?
    Bende valöre hiç sıcak bakmıyordum gerçi hâlâ da bakmıyorum. İyi tarafından bakmaya çalışıyorum çok fazla al-sat yapmana gerek kalmıyor, takip edeceğin fazla fiyat yok gibi Ceza alan diğer şirketinde iki fonu benim takibimde bir tarafım ilgilenme diyor ama başka bir tarafımda al diyor

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sabredip kalanlar kazanır diye düşünüyorum.
    Fonun zaten ayda 6-7 gün eksi yazması bekleniyor, -980 yazdığı gün olmuş geçmişte
    Bunun biri gitti kaldı 5-6
    O yüzden telaşa gerek yok bence
    Ama fon dışı gelişmelerde etkili olacak tabiki
    Sizin alışlar ne zaman başlıyor üstadım

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sizin alışlar ne zaman başlıyor üstadım
    Ekim ortasını bulacak
    Tabi o tarihte alınabilirliği kalacaksa😄

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ekim ortasını bulacak
    Ne alacağınız belli gibi

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bende valöre hiç sıcak bakmıyordum gerçi hâlâ da bakmıyorum. İyi tarafından bakmaya çalışıyorum çok fazla al-sat yapmana gerek kalmıyor, takip edeceğin fazla fiyat yok gibi Ceza alan diğer şirketinde iki fonu benim takibimde bir tarafım ilgilenme diyor ama başka bir tarafımda al diyor
    Valör sakat bencede aldığım gün parayı alacan sattığım gün parayı verecen hele t2 fonlar tam kara düzen zaten kafadan liste dışı

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ekim ortasını bulacak
    Sanırım bizim (en azından benim) gibi uzun yıllardır hisse senetleriyle haşır neşir olanların en büyük handikabı da bu. Hisse grafikleriyle fon grafiğini arka planda mukayese eden bir yapım/ız var ve (TCD örneğinden gidersek) ya burası tepeyse ya buradan dönüş başlarsa kaygıları "alınabilirlik" kriterlerini belirlemede sadece beyni değil tüm vücudu zorluyor. Bazen nerden bulaştım bu fon işine arkadaş diyesim geliyor.

7.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Valör sakat bencede aldığım gün parayı alacan sattığım gün parayı verecen hele t2 fonlar tam kara düzen zaten kafadan liste dışı
    Valör sakat ama uzun vadeli düşünmenizi sağlıyor diye bir iyi yan daha bulayım

8.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Sanırım bizim (en azından benim) gibi uzun yıllardır hisse senetleriyle haşır neşir olanların en büyük handikabı da bu. Hisse grafikleriyle fon grafiğini arka planda mukayese eden bir yapım/ız var ve (TCD örneğinden gidersek) ya burası tepeyse ya buradan dönüş başlarsa kaygıları "alınabilirlik" kriterlerini belirlemede sadece beyni değil tüm vücudu zorluyor. Bazen nerden bulaştım bu fon işine arkadaş diyesim geliyor.
    Biz mevduat faizleri düşük diye PPF ile başladık baktık ÖST içeren fonlar daha iyi getiriyor onlardan bir kuple yapalım dedik. Baktık tahvil faizleri düşüyor borçlanma araçlarını almazsak ayıp olur dedik onlarda durulunca ne yapacağımızı bilemedik yeni bişey bulana kadar değişken fon bize yardım eder düşüncesiyle geldik bugünlere

Sayfa 139/1000 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •