Aynen bide ons var dimi dünyada gerginlik azalýyor gibi gerginlik ticaret savaþý normal savaþ beklentisi olmasý lazým altýn için güvenli liman özelliði malum bu fon acayip bi fon türev olayýný çözemiyoruz artý elinde 11 trilyona yakýn nakit var görünüyor acaba onlarla ne aldýlar alýyolar oynuyolar al sat vb
Bu ons bizi yakti oooons
Nenen ölsün sari ons
Ben buna katilamiyorum
Tr de gelecegi gorebilmek mi?
Mehmet bahcelinin bugun ip atmayacagini garanti edebilirmisiniz.
Ben sansi ve nasibi olanin kazandigi bir ortam oldugunu dusunuyorum
Yoksa ne attillalar ne yesiladalar gorduk degil mi?
Mahfi hoca kendisi belirtiyor
Hocam yarin ne olur diyorlar...
Bana sarikafanin atacagi tweeti soyleyin ben size yarinki ekonomiyi soyleyeyim diyor...syg
En güzeli izahnameyi okumaktýrGPG izahname diyorki ilk hesaplamada bulunacak fiyattan ikinci iþlem gününde öderim satýþ tutarý ki bu þekilde gerçekleþir T+2 fonlarda satýþ iþlemi.
6.3. Katýlma Payý Satým Esaslarý
Yatýrýmcýlarýn BIST Pay Piyasasý nýn açýk olduðu günlerde saat 13:30 a kadar verdikleri
katýlma payý satým talimatlarý talimatýn verilmesini takip eden ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatý
üzerinden yerine getirilir.
BIST Pay Piyasasý’nýn açýk olduðu günlerde saat 13:30 dan sonra iletilen talimatlar ise, ilk
fiyat hesaplanmasýndan sonra verilmiþ olarak kabul edilir ve izleyen hesaplamada bulunan pay fiyatý
üzerinden yerine getirilir.
BIST Pay Piyasasý’nýn kapalý olduðu günlerde iletilen talimatlar izleyen ilk iþgünü yapýlacak
ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatý üzerinden gerçekleþtirilir.
6.4.Satým Bedellerinin Ödenme Esaslarý
Katýlma payý bedelleri; iade talimatýnýn, BIST Pay Piyasasý nýn açýk olduðu günlerde saat
13:30’a kadar verilmesi halinde, talimatýn verilmesini takip eden ikinci iþlem gününde, iade
talimatýnýn BÝST Pay Piyasasý nýn açýk olduðu günlerde saat 13:30’dan sonra verilmesi halinde ise,
talimatýn verilmesini takip eden üçüncü iþlem gününde yatýrýmcýlara ödenir.
Yer Ýmleri