Artan

22,22 10 13:55
74,80 10 13:55
14.980,00 9.99 14:03
159,70 9.99 14:06
356,25 9.95 13:55
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 14:11
539.997,50 -7.71 13:55
91,00 -7.61 14:12
151,40 -7.57 14:12
3,36 -7.18 14:12
Azalan Hisseler

İşlem

5.008.338.084,80 14:12
4.428.143.724,25 14:12
4.321.451.437,40 14:12
4.295.249.534,24 14:12
4.294.313.991,93 14:12
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    bir de YST belamız vardı
    En son facebook'ta "terör" estiriyordu, şu anda ne yapar bilmem. Face'teki saçmalamalarının ve kustuğu nefretin altında yalakalık yapan bir çok eski öğrencisi vardı.

Çok şükür ben kendinden ders almamıştım. Bu nedenle akıl sağlığıma ve psikolojime bir tesiri olmamıştır.

Edit : Bizim Meteposta'nın Kürtlere olan takıntısıyla kıyaslanabilecek bir anti-komünizm saplantısı vardır kendisinde.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

2.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    En son facebook'ta "terör" estiriyordu, şu anda ne yapar bilmem. Face'teki saçmalamalarının ve kustuğu nefretin altında yalakalık yapan bir çok eski öğrencisi de vardı.

Çok şükür ben kendinden ders almamıştım. Bu nedenle akıl sağlığıma ve psikolojime bir tesiri olmamıştır.
    beni engelledi sonra diyorki filanca beni engelledi ee sen niye beni engelledin peki ben ders aldım ondan geçmek için felsefe terimleri sözlüğü almıştım yazdıklarımı kendim bile bilmiyordum ama geçiyordum bi sürü felsefik terim kullanıyordum geçer not versin diye
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    En son facebook'ta "terör" estiriyordu, şu anda ne yapar bilmem. Face'teki saçmalamalarının ve kustuğu nefretin altında yalakalık yapan bir çok eski öğrencisi vardı.

Hocanın öğrencisi olduydum. Öfke kontrolü yapabilse çok kaliteli bir adam aslında..

4.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Hocanın öğrencisi olduydum. Öfke kontrolü yapabilse çok kaliteli bir adam aslında..
    3-4 yıl öncesine kadar (Yahya Sezai Tezel) kendisini dönem dönem okuyordum. En son Devlet Bahçeli'ye "kadın ya da erkek birisiyle sex yapmadığı için yetersizlik gösterdiği" şeklinde bir eleştiride (!) bulununca ekşi sözlükteki hesabımdan hakkında ağır bir yazı (ama kendisinin Bahçeli hakkında yazdığı kadar değil) yazdım Herhalde Ekşi'de tanıdıkları vardı, beni uçurdular. Bu vakadan sonra yalnızca yılda bir kere yaşıyor mu diye bakar oldum facebook hesabına.

Not: Bir enternasyonalist olarak Bahçeli'ye bakış açım % 100 negatiftir ama üslup ve seviye olarak kimse böyle bir eleştiriyi hak etmez. YST böyle bir tespitle Bahçeli'nin bile gerisine düşmüştü gözümde.

.
    Son düzenleme : ekfuture; 11-09-2019 saat: 13:03.
    Winter is coming...

5.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    ..Edit : Bizim Meteposta'nın Kürtlere olan takıntısıyla kıyaslanabilecek bir anti-komünizm saplantısı vardır kendisinde...
    Meteposta'nın Kürtlere takıntısı yok, Türk ulusundan Kürdistan için toprak isteyen PKK/hdp'li Kürt milliyetçilerine düşmanlığı var.. Türkiye Cumhuriyetine hizmet eden korucu Kürtleri katleden PKK/hdp'lilere bedelinin ödettirilmesini ben içtenlikle isterim, sen istermisin?
    Sen hiç üstüne tapulu mülkü bedelsiz kendisine vermeni isteyen birinin isteğini hoş karşıladın mı mülkünü teslim ettin mi ki bizim Kürtçülerin isteklerini hoş karşılamamızı istiyorsun?

6.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Meteposta'nın Kürtlere takıntısı yok, Türk ulusundan Kürdistan için toprak isteyen PKK/hdp'li Kürt milliyetçilerine düşmanlığı var.. Türkiye Cumhuriyetine hizmet eden korucu Kürtleri katleden PKK/hdp'lilere bedelinin ödettirilmesini ben içtenlikle isterim, sen istermisin?
    Niçin her zaman birilerini sorularınla kendi kısır akıl oyunlarına alet etmeye uğraşırsın bilmem.

Bildiğim bir şey var bu ülkenin önünü açacak gerçek anlamda bir çözüm süreci başladığında hayatına kastetmeni muhtemel görüyorum. Bu kadar kin, nefret bünyeye zarar. Sakin ol biraz.
    Winter is coming...

7.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Niçin her zaman birilerini sorularınla kendi kısır akıl oyunlarına alet etmeye uğraşırsın bilmem.

Bildiğim bir şey var bu ülkenin önünü açacak gerçek anlamda bir çözüm süreci başladığında hayatına kastetmeni muhtemel görüyorum. Bu kadar kin, nefret bünyeye zarar. Sakin ol biraz.
    Sen hiç üstüne tapulu mülkü bedelsiz kendisine vermeni isteyen birinin isteğini hoş karşıladın mı mülkünü teslim ettin mi ki bizim Kürtçülerin isteklerini hoş karşılamamızı istiyorsun?
    Ortada akıl oyunu yok basit sorular var zor değil ki yanıtlayamayasın..
    Çözüm sürecinde somut madde madde ne istiyorsunuz "Yurttaşlık hakları" dışında "Etnik haklar" mı istiyorsunuz?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku

Bu konuda Sn Meteposta için benim de düşüncelerim aynı.

PKK hakkında düşüncelerim ve de hissiyatım aynı olmakla birlikte (Korucuları ve de koruculuk müessesini sevmem ve de hatırlarsınız bu işin başında korucu ücretlerinin önemli kısmı tekrar PKK ya gidiyor diye iddia da vardı) Meteposta'nın her gün sabahtan başlayarak neredeyse sadece bu konuda yazması bende aksi yönde etki yapmakta...

Korkarım durum böyle...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •