Originally Posted by
ayhan53
Başkanım hatırlatman için teşekkürler.
Başlığı tek tek okudum muhtemelen taziye mesajı yazıp üstünde çok durmamışım. Ancak başlık geneline bakıldığında sanki bir sır perdesi var veya ne bileyim birşeyler eksi/kopuk. Sn.Casauboun'da yazdığı gibi belki sanal bir ölümde gerçekleşmiş olabilir.
Son sözü Sn.Red Kit söylemiş zaten. Ona itibar etmek durumundayız çünkü kendisi o dönem yönetimdeydi. Onun tespitleri forumum o dönemki tespitleridir diye düşünüYORUM.
Eğer gerçekten ölmüş ise Allah rahmet eylesin. Yok eğer sanal olarak kendini öldürdü ise bunuda Allah'a havale ederiz. Sonuçta Sn.ÖZDOĞAN77''ın tabiriyle saf,temiz,iyiniyetli ve vefakar Hissenet okurlarının duygularıyla oynanmış ayıp edilmştir.
Artık bu konuda yazmak istemiyorum çokta üzerinde durmamak lazım. 
Bu vesileylede bu satırları yazarken aklıma gelen ve GEDZA başığında tanışıp birkaç kez yazıştığımız, senin açmış olduğun yarışma başlığında yarıştığımız Sevgili dost FÖTÜRŞAPKALI'yı da rahmetle anıyorum. Mekanı Cennet olsun. Dua ile...
YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Anlaştıkmı ?? Zaten borsadan hiç anlamıyorum zarar edebilirsiniz.
Yer İmleri