Merhumun bu forumda sevenleri kadar sevmeyenleri de vardı. Çünkü giderayak çok taraftarı olan bir üye ile takışmıştı.
BaşKara, sanırım den de bir zamanlar petkim aldın, flamingoları bekledin.
Ahan da maç bitti.. 4-0
Merhumun bu forumda sevenleri kadar sevmeyenleri de vardı. Çünkü giderayak çok taraftarı olan bir üye ile takışmıştı.
BaşKara, sanırım den de bir zamanlar petkim aldın, flamingoları bekledin.
Ahan da maç bitti.. 4-0
Bu cevaplardan sonra şüphem arttı..
Ben o dönemlerde gs'den sağlam batmıştım. Petkim ile alakam yoktu ..
Hissenet'in 20. yılını kutluyorum. Forumun bu günlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim.
2-3 yıl dışarıdan izledikten sonra 2006 yılında MIHNANA ismi ile Hisse.net'e üye oldum. Forumda sanal olsada çok güzel arkadaşlıklar ve dostluklar edindim. İsim vermek istemiyorum ismini unuttuklarım/hatırlayamadıklarım olabilir kimseyi kırmak istemem ancak KROKODİL ağabeyimi yazmazsam olmaz. Hem temel analiz bilgisi, borsa tecrübesi, geleceği adete okuması, hisselerdeki/piyasalardaki hissiyatı ile hem de kişilik ve karakter olarak eşsiz bir dost. Borsa tarihine ismi altın harflerle yazılsa yeridir. Şimdilerde piyasadan uzak torun seviyor.![]()
Bu vesileyle Hissenet sayesinde tanıdığım dostlarıma, arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum. Sağolun varolun.
YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR! Anlaştıkmı ?? Zaten borsadan hiç anlamıyorum zarar edebilirsiniz.
Sayın yöneticiler.
Şu yukarıdaki cümleme istinaden #67 'den itibaren yazılarımı siler misiniz lütfen. Kendi adıma konuyu kapatıyorum, bırakalım da herkes kendi bildiğiyle kalsın. Yoksa konu uzayacak ve iki kişiden daha fazlasının üzülmesine sebep olacak.
MIHNANA'nın dediği gibi, Allah'a havale edelim. Allah herkese hak ettiği kaderi yaşatsın bu dünyada.
Not:
1- Bu yazım hariç.
2- Yazılarıma istinaden cevap hakkı doğup da cevap veremeyen, vermek istemeyen üçüncü şahıslardan da özür dilerim.
Yaw delikan, niye nick değiştiriyorsun ki?! Tekrar sanşayn alsaydın yau!
Amma zevzek biriymişsin ha..
Almadığımı nereden biliyorsun.
Senin gibi bir zevzeğin eline düşmesin, suistimal edilmesin diye aldım, sakladım.
İnandın mı.?
Ölmüş numarası yapmış birini şahsen tanıyorum öldü ayağı yapıyorsun. Sonra da bana zevzek diyorsun..
Aynaya bak aynaya!
Yer İmleri