Gelecekler bana...hem de kosa kosa..
Verecekler dolarlari ben de onlara kagitlarin yarisini..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
13 Eylül Cuma 10:07 CARİ FAZLA TEMMUZ'DA 1,16 MİLYAR DOLAR
13 Eylül Cuma 10:04 12 AYLIK CARİ FAZLA TEMMUZ'DA 4,45 MLR $
13 Eylül Cuma 10:02 NET HATA NOKSAN TEMMUZ'DA 603 MİLYON DOLAR FAZLA VERDİ
13 Eylül Cuma 10:02 RESMİ REZERVLER TEMMUZ'DA 3,16 MİLYAR DOLAR ARTTI
13 Eylül Cuma 10:02 PORTFÖY YATIRIMLARI TEMMUZ'DA 97 MİLYON DOLAR NET GİRİŞ KAYDETTİ
13 Eylül Cuma 10:02 TÜİK: SANAYİ ÜRETİMİ TEMMUZ'DA BİR ÖNCEKİ AYA GÖRE %4,3 ARTTI
13 Eylül Cuma 10:00 TÜİK: SANAYİ ÜRETİMİ TEMMUZ'DA BİR ÖNCEKİ YILIN AYNI AYINA GÖRE %1,2 AZALDI
14 trilyonluk tahvil negatif faizle işlem görüyor...Mehmet GERZ - Ata Yatırım...
Arkadaşlar usd oranlar nedir acaba son teşekkürler.
Bu ülke insanlarinin akli selimi bulacağina inaniyorum.
TCMB Haftalık Menkul Kıymet, Resmi Rezerv ve Yurtiçi Yerleşik Döviz Mevduat İstatistikleri (30 Ağustos - 6 Eylül)
Eylül ayının ilk haftasında hane halkının ve şirketlerin döviz mevduatı (altın hariç ve Euro/Dolar paritesindeki değişimden arındırılmış) önceki haftaya kıyasla sırasıyla 0,3 milyar ve 0,4 milyar dolar arttı. Son veri ile birlikte hane halkı döviz mevduatları 109,9 milyar dolara ulaşırken, şirketlerin döviz mevduatı 74,3 milyar dolara geldi. Hane halkı ve şirketlerin döviz mevduatları geçen yılsonu seviyelerinin sırasıyla 19,8 milyar dolar ve 9,7 milyar dolar üzerinde seyrediyor.
30 Ağustos - 6 Eylül haftasında hisse senedi ve tahvil piyasasına (repo hariç) sırasıyla 111 milyon ve 43 milyon dolarlık yabancı girişi oldu. Yılbaşından bu yana bakıldığında hisse senedindeki giriş 0,6 miyar dolara, tahvil cephesinden çıkış 2,3 milyar dolara ulaştı.
Gelecekler diyorum ben...
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri