Arama sonucu : 9840 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Beyaz yakalıyı bence yıkan bunlardan ziyade yıllar önce devlet tarafından sunulan eğitim, sağlık vb hizmetlerin artık birey tarafından satın alınır olması.
    İnsanın itibarının bilgi birikimi ve genel kültüründen ziyade sahip oldukları ile ölçülmesi
    Özellikle ihtiyacın ötesinden ev satın alınması hatta kira öder gibi aidat ödenmesi.
    Bunun sonucu olarak ne kadar maaş alınırsa alınsın mutlu olunamaması.
    Aslında eskiden biz bir demlik çay ve bir kilo kabak çekirdeği ile sosyal ve mutlu olan insanlardık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kesinlikle aynı fikirdeyim. Şu anda, özel okula çocuğunu göndermezsen, çocuğuna kötülük yapıyorsun algısı mevcut. Mutluluğu ailenin içinde aramak yerine, sahip olmadığımız maddi durumu yaşamakta aramaktayız. Bu durum, emekçilere hazırlanmış en büyük tuzaktır.

Şunu unutmamak lazım. Zengin gibi görünemezsiniz, ya zenginsinizdir ya değildir. Bunun ortası yok..

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by batu34 Yazıyı Oku
    Kesinlikle aynı fikirdeyim. Şu anda, özel okula çocuğunu göndermezsen, çocuğuna kötülük yapıyorsun algısı mevcut. Mutluluğu ailenin içinde aramak yerine, sahip olmadığımız maddi durumu yaşamakta aramaktayız. Bu durum, emekçilere hazırlanmış en büyük tuzaktır.

Şunu unutmamak lazım. Zengin gibi görünemezsiniz, ya zenginsinizdir ya değildir. Bunun ortası yok..

Batuhan
    Gercekten zengin olanlarin zengin gibi gorunme derdi de olmuyor zaten.
    Hatta onlar gorunmeme derdinde oluyorlar..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Gercekten zengin olanlarin zengin gibi gorunme derdi de olmuyor zaten.
    Hatta onlar gorunmeme derdinde oluyorlar..

Syg,
    Haklısın üstad, Ne yazık ki ortam çok kötü..

Her zaman derim, Allahü Teala, iyiliği bilen iyi insanlarla karşılaştırsın..

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •