Sayfa 212/997 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Dun basimiza soyle bir olay geldi. Abim Dacia Duster arabasini satacakti ve expertize gittiler. O da ne km yi 50 bin dusurmusler. Isin ilginc yani daha once yapilan 2 expertizde boyle bir sey cikmadi.

Biraz arastirdim. Arabanin km sinin ne zaman degistirildiginin onemi yok. Son satici mesul ve 2 yil zaman asimi suresi var

Simdi abim bu araci noterde km bilgisi vermeden satarsa ileride kendisi suclu duruma dusebilir.

Bu ulkede insanlar surekli cakallik pesinde. Dusuk km ve orjinal boya vs takintisi insanlari cakalliga itiyor.

Daha once basina boyle bir olay gelen var mi

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gitsin mahkemeye.

Hukuk devleti ya.

8 seneye biter.

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Sarayin gunluk harcamasi 4.5 milyonu gecmis Sayistay raporuna gore. Neredeyse gunde 5 trilyon be. Ne yiyip ne iciyor bunlar ya

'1 günlük harcama 1287 asgari ücrete denk' diye bir haber vardı bu sabah...

3. Turk esnafi hirsizligi sever ornegi yoktur dunyada harami havada kaparlar cok dikkat edin
    Arabayi bakima ver orjinal parcayi soker kendine alir eski parçayı arabaya takar
    Evin dis boyasi vardi cakali cagiriyorsun 50 tl malzemeye 80 tl fatura cikariyor 30 u cebe
    Defettim kendim boyuyorum evi
    Boyle hirsizligi seven bir topluluk dunyada yoktur

Kalkış rampaları hazırlanıyor.
    3. Dönem kur p.tesi 15.30 da belli olacak sonrası olur gibi gözüküyor.
    Son mermi dth zorunlu karşılıktan alınan 2.1 milyar doları bu hafta bitirirler,
    Enflasyon açıklandıktan sonra ateşler bence

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

5.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Turk esnafi hirsizligi sever ornegi yoktur dunyada harami havada kaparlar cok dikkat edin
    Arabayi bakima ver orjinal parcayi soker kendine alir eski parçayı arabaya takar
    O yüzden millet servislere dünyanın parasını ödüyor ya.

6.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Turk esnafi hirsizligi sever ornegi yoktur dunyada harami havada kaparlar cok dikkat edin
    Evin dis boyasi vardi cakali cagiriyorsun 50 tl malzemeye 80 tl fatura cikariyor 30 u cebe
    Defettim kendim boyuyorum evi
    Boyle hirsizligi seven bir topluluk dunyada yoktur
    Adam kendi arabasının ayni olan bir aracı kiralıyor, kendi arabasındaki bozuk parçayı, kiralık arabanın ki ile değiştiriyor.

O kadar da yaratıcılar ki, kafayı olumlu bir şeye taksalar, buluş yapar, nobel alır.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Dun basimiza soyle bir olay geldi. Abim Dacia Duster arabasini satacakti ve expertize gittiler. O da ne km yi 50 bin dusurmusler. Isin ilginc yani daha once yapilan 2 expertizde boyle bir sey cikmadi.

Biraz arastirdim. Arabanin km sinin ne zaman degistirildiginin onemi yok. Son satici mesul ve 2 yil zaman asimi suresi var

Simdi abim bu araci noterde km bilgisi vermeden satarsa ileride kendisi suclu duruma dusebilir.

Bu ulkede insanlar surekli cakallik pesinde. Dusuk km ve orjinal boya vs takintisi insanlari cakalliga itiyor.

Daha once basina boyle bir olay gelen var mi

Hic sasirmadim

Bostanci sanayide herkesin bildigi bir adam var lakabida kilometreci

50 liraya km yi dusuruyor 10 dakkada. Bu cok olagan normal kaniksanmis herkesin bildigi siradan bir prosedur

8. TR 2 yıllık tahvil 14,29 14,58 -1,99 14,54 14,29

TR 5 yıllık tahvil 14,46 14,54 -0,55 14,54 14,46

TR 10 yıllık tahvil 14,49 14,59 -0,69 14,65 14,49

Sayfa 212/997 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •