Sayfa 275/495 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

1.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    1 ekime kadar 98 i bulursa süreç nasıl işler gene kottan çıkıyor ?
    Arkadaşlar kottan çıkmadan %98 bulursa satma hakkınınız oluşur hemen şirkete faks çekip satma hakkımı kullanmak istiyorum demeniz gerekiyor. Ama şahsi düşüncem 98 bulmaz
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

2. 77.000 lota çıktı teb in alımları ama bunun 30,000 i y.kredi den geldi. y.kredi patronun mallarının olduğu kurum. bakalım akşama kaç tane almış olacak.

işlem hacmi 2 milyona yaklaştı elim satmaya gitmiyor bir türlü gene son günü bekleyeğim anlaşılan karadumandan bize bulaştı sanırsam ya bişeyler olursa komploları krmaya başladım kafamda

4. Zamaninda burda tek cagremiz 98 bulmasi ve insanlarin satmasi demistik.cok tepkiler gorduk.hersimdi herkes hem fikir oldu.arkadaslar ky dokulmeden hic bir kagit extrem durum olmadikca asla ve asla gitmez.bunu aklinizin bir kosesine yazin.eger bir hissede cok yazan var ise o hisseye asla bulasmayin.ne zaman az yqsan var ise ozaman gozden gecirin.

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kottan çıkmadan %98 bulursa satma hakkınınız oluşur hemen şirkete faks çekip satma hakkımı kullanmak istiyorum demeniz gerekiyor. Ama şahsi düşüncem 98 bulmaz
    Satma hakkı oluştu diyelim.bistin borsadan kapanma açıklaması var.ne olacak .iptalmi olacak o zaman.cünku, şu an satma hakkı oluşsa bile , şirketin 1 ay değerleme süreci olması gerekir.ne olacak? ya BIST borsa dışına çıkışı iptal edecek. süreç var çünkü , satma hakkı için değerleme 1 ay , 3 ay satma hakkı , sonra ortaklıktan çıkarma hakkı.Yada 98 i bulsa bile tahta kapanacak. işlemler dışarıda devam edecek .hadi buyrun ne olur .yeni bir tartışma konusu.98 i buldu diyelim, borsada iken BIST kararı var .1 Ekim'de borsadan çıktı ,borsa fiyatı alınacak mı? yoksa borsa dışındaki bir şirket uygulamasimi görecek.yani , bu gün bile 98 bulursa , 1 ekime kadar işlemler bitmez .değerleme hazırlanacak , 1 ay sürer .gayrimenkul çok.evet tecrübeli arkadaşlar sizi dinliyoruz.98 bulunursa, BIST çıkışı iptalmi olur.yoksa borsa dışında mi işlemler devam eder.borsa dışında olursa borsa fiyatımi alınır yoksa borsa dışı şirketi muamelesi görüp değerleme raporumu??

6.  Alıntı Originally Posted by batık_borsacı Yazıyı Oku
    Satma hakkı oluştu diyelim.bistin borsadan kapanma açıklaması var.ne olacak iptalmi olacak o zaman.cünku şu an satma hakkı oluşsa bile şirketin 1 ay değerleme süreci olması gerekir.ne olacak ya BIST borsa dışına çıkışı iptal edecek süreç var çünkü en az 5 ay satma hakkı için değerleme 1 ay 3 ay satma hakkı sonra ortaklıktan çıkarma hakkı.Yada bulsa bile 98 i tahta kapanacak işlemler dışarıda devam edecek .hadi buyrun ne olur .yeni bir tartışma konusu.98 i buldu diyelim borsada iken BIST kararı var 1 Ekim'de çıktı borsadan borsa fiyatı alınacak mı yoksa borsa dışındaki bir şirket uygulamasimi görecek.yani bu gün bile 98 bulursa 1 ekime kadar işlemler bitmez değerleme hazırlanacak 1 ay sürer gayrimenkul çok.evet ecrübeli arkadaşlar sizi dinliyoruz.98 bulunursa BIST çıkışı iptalmi olur.yoksa borsa dışında mi işlemler devam eder.borsa dışında olursa borsa fiyatımi alınır yoksa borsa dışı şirketi muamelesi görüp değerleme raporumu
    Tamamen mantığa dayalı olarak yazıyorum herhangi bir tebliğ resmi yazı dayanağım yok başta belirteyim
    Satma hakkının borsada işlem görüp görmemesi ile alakası olmaz sanırım çünkü satma hakkı oluştuğu andan itibaren değerleme hariç tüm rakamlar stabil olarak kalıyor, değişme şansı yok o yüzden borsa dışı bu hak (II-27.2) tebliğe göre kullandırılır .
    Dediğim gibi mantıken böyle olması gerekir
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

7.  Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    Tamamen mantığa dayalı olarak yazıyorum herhangi bir tebliğ resmi yazı dayanağım yok başta belirteyim
    Satma hakkının borsada işlem görüp görmemesi ile alakası olmaz sanırım çünkü satma hakkı oluştuğu andan itibaren değerleme hariç tüm rakamlar stabil olarak kalıyor, değişme şansı yok o yüzden borsa dışı bu hak (II-27.2) tebliğe göre kullandırılır .
    Dediğim gibi mantıken böyle olması gerekir
    Dostum elbette o madde uygulanır bunu herkes biliyor .ama bu yazdığın tebliğin iceriğinde borsada işlem gören ve borsada işlem görmeyen diye ayırıyor .yoksa II.27.2 uygulamasında şüphe yok .şirket bu gün yada son gün buldu.bistten çıkış iptalmi olur.borsa şirketi muamelesi mi görür.yoksa borsadan çıkıp borsa şirketi muamelesimi görür.yada borsadan çıkıp borsa dışı şirketi muamelesimi görür.olmaz demeyin burası Türkiye bu kadar açık yatırımcının malina cökuldugune göre her türlü sahtekarliga hazır olunması gerekir

8. 20.40 a 2900 lot yazıyorum 5 dakikaya alan çıkarsa hayrını görsün

Sayfa 275/495 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •