Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Saat 14:26’da Marmara denizi merkezli 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydan geldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İstanbul valiliği : İstanbul’da okullar tatil edildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Silivri devlet hastanesi güvenlik nedeniyle boşaltılıyor / HaberGlobal
Turkcell : Silivri açıklarında meydana gelen depremden dolayı ses aramalarında yoğunluk yaşanmaktadır. Hizmet dışı kalan sahamız bulunmamaktadır. 4.5G ve fiber altyapımız kesintisiz hizmet vermektedir. Tüm Türkiye’ye geçmiş olsun.
5.8 bayağı büyük,uzmanlık dalım olarak,orta ölçekli sayılır,bir bölgede oluşmuşsa sorun yok enerji boşalması açısından,tetikleyici unsuruna bakmalı yakınındaki bir başka fay varmı onun üzerinde durmak lazım...İstanbulda yaşayanlara geçmiş olsun.
Afad : Olası ihtiyaca karşı AFAD İstanbul Arama Kurtarma Birliği’ne destek olarak Sakarya, Bursa, Ankara ve Afyonkarahisar’daki dört AFAD Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü’nden 80 AFAD Arama Kurtarma Uzmanı, İstanbul’a sevk edildi.
AFAD: Sultangazi ve Eyüp'te 2 binada hasar oluştu.
Yer İmleri