Sayfa 252/1001 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

1. Devletin tum kurumlari istanbul'un depreme hazirligi icin seferberlik baslatmali.
    1999 oncesi yapilan tum binalar yikilip yenilenmeli.
    Bosta bir suru muteahhit var. Devlet para basip muteahhitlere versin evleri yenilesin. Enflasyon azarsa azsin hic onemli degil.
    Istanbul yikilirsa enflasyon falan yaninda hikaye kalir.
    Bu soylediklerim kolay is degil elbette cogunuz da guleceksiniz ama azim be planlama ile her sey yapilabilir.

İllaki müteahhitlere iş yaratılacaksa Suriyede villa değil,istanbuldaki eski binalar yeniden yapılmalı.

3. Rte beyan etmis;
    "Onbinlerce toplanma alani var".
    Neden ben bir tanesini bile bilmiyorum acaba!!!!

Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Fatih Doğru: “4,7’lik depremden beri alışılagelmiş ana şok - artçı şok ilişkisine bağlı bir düşüş yaşanmadı. Orta düzeyde devam eden depremler sonrasında böyle bir şey yaşadık. İkinci nokta, son 20 yıldır bölgede buna benzer bir deprem aktivitesi yaşanmamıştı. Bu açıdan temkinli olmamız gerekiyor”

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kandilli Rasathanesi Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Dr. Doğan Kalafat: “Bölgesel Aslında bu deprem, bu coğrafyada kıyısı olan Tekirdağ ve İstanbul için önemli bir test oldu. Bu testte ne kadar başarılı olduğumuzu sizlerin de takdir edeceğinizi umuyoruz. Kısmen de olsa yapısal hasarlı binalar var. Bazı mühendislik yapılarda problemler var. İletişimde sıkıntılar oldu ve trafikte sıkıntılar oldu. Dolayısıyla gelecek olası büyük deprem için de bize test oldu. Bunu söyleyebiliriz”

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Rte beyan etmis;
    "Onbinlerce toplanma alani var".
    Neden ben bir tanesini bile bilmiyorum acaba!!!!
    TOPLANMA ALANI
    Adı büyük duruyor ama gerçeği 2 metre boyunda bir direği betonla yere dikip üzerine bir levha asıyorsunuz o kadar.
    Bizim burada geçenlerde 2 tane boru diktiler oldu mu oldu. Birinin üzerindeki levhayı da çalmışlar.
    Gerisi boş.Hani geldin toplandın,bir bardak su yok.

İstanbul'da Silivri ilçesi açıklarında 13:59'da meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki deprem sırasında kalp krizi geçiren bir kadın yaşamını yitirdi. 43 kişi de çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Yaralıların tedavisi kentteki çeşitli hastanelerde sürüyor / HaberTürk

Epgis : Akaryakıt Fiyatlarında İndirim

27/09/2019 tarihinde geçerli olmak üzere

Benzinde 25 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir.

Sayfa 252/1001 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •